• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotobrane / Rotodrljače

• Temu pokrenuo IMT560
  • Datum prvog posta

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
3 metra je 56.000 kuna, strasno je masivna izgledom, 1170 kg ako se ne varam bez hidrolifta, samo paker valjak i zadnja daska, reduktori isti za 2.5 ,3 i 4 metra, 13 radnih tijela na 3 metra sirine. Mislim da je dobar stroj, ova nije prelose djelovala estetski, osim te boje i glomaznosti.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
3 metra je 56.000 kuna, strasno je masivna izgledom, 1170 kg ako se ne varam bez hidrolifta, samo paker valjak i zadnja daska, reduktori isti za 2.5 ,3 i 4 metra, 13 radnih tijela na 3 metra sirine. Mislim da je dobar stroj, ova nije prelose djelovala estetski, osim te boje i glomaznosti.

Za te novce kupiš VN teramat od 3m i znaš da RD valja.
Dok sam svoju kupovao prije neke 4 godine gledao sam i tu ĐĐ ali cijenom je bila možda 1k € povoljnija od VN.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
873

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
873
Nema nitko nikakav prijedlog za RD......tražim 2,5m, paker valjak, hidrolift, zadnja daska.
Kod koga od ovih uvoznika ( švercera ) bi se vrijedilo raspitati? Ove cijene na njuškalu mi izgledaju dosta visoke, pogotovo kad na ovoj temi proćitam po koliko su drugi nabavljali RD.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Ima moj kolega za prodati Krone marke,sigurno dobra i sijaćicu Amazonu D 7 sa njom,oko 30 tkn traži,ako te zanima dođeš vidjeti,on je kupio novu sijetvenu liniju.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Nisam na kompu pa ne mogu stavit link,ima ma njuškalu kod Zlatka Komljenovića RD Maschio,2.5m,daska,paker,hidrolift, za 19 000kn,kod njega sam ja uzeo identičnu,i zadovoljan sam,čovjek ima dobru reputaciju,i od riječi je.

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905
Kod njega sam i ja kupio rotodrljaču , sijačicu i još neznam šta , baš sad neki dan kolega kupio rd 2,5 m , maschio , cjevast valjak , hidolift , novije generacije , dc model , za 27 000 kn

Za čovjeka samo riječi hvale , nebude zeznul nikoga , podvalil ili kaj drugo .

http://www.njuskalo.hr/korisnik/ZlatkoKom

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Može itekako. Ja sam s klinovima radio 7-8 godina i super je radila, nisam primjetil preveliku razliku u odnosu na noževe.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Klinovi mrve zemlju dok ju noževi režu. Zato se klinovi i teže tjeraju.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Radil sam sa klinovima i noževima (zadnji puta u Subotu) klinovi idu laganije od noževa i bolji su u travi manje se štopaju . Kod friškog oranja noževi su bržiji .

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
Problem rotodrljača

jučer su mi pukla 3 šrafa koji drže getribu neznam što bi bio uzrok i pod opterečenjem mi nešto lupa danas promjenjeni ležaji donji znači to otpada molim pomoć:icon_confused:

Najnoviji postovi

Na vrh