Evo poredu da napišem nekaj...
TOMA...ma vjerujem da ide na 230...no nemislim nikak s pakerom uzimat, em je teško, a i ne patim uopče za pakerom, cjevasti je skroz ok.
MIKE...znam na koga misliš (kerečeni), ima i kolega s prugovca identičnog zetora i 2,5m paketa (vogelica i amazone d7) i dela bez frke s tim, malo ga ljulja u transportu isto kak i ovoga, pogotovo dok se treba okretati na povratkima a sijačica spuštena straga puna sjemena
MARKO...ma kod mene bi i 565 delal u jesenskom oranju s 2,50 rd....nije teška zemlja...nego meni je najviše zbog jesenske sjetve...jer nemrem s sjetvospremačem po friškom oranju, vadi mi kukuruzovinu pa moram tanjurati 1 ili 2 traga pa onda tek sijem i dobro se to pokazalo, ali mi je malo puno vremenski...pa bi nekaj manjeg skompletiral da rješim sjetvu u jednom prolazu pošto mi je sijačica takva kakva je 2.25...recimo da Same ore, a drugi traktor cca 75 ks da ga prati s sjetvenim paketom i gotovo.
I da...kaj se tiće RD s tri klina po rotoru...postoji i to, dva klasično i jedan u sredini između njih...vidio sam i jedan mi je švercer tvrdio da rade bolje od one koja ima dva noža ili samo dva klina...no trebalo bi probati.
A vidio sam i RD sa nekim polu-noževima iliti polu-klinovima