• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
čestitke na kupnji Mario , konačno stigla ne?

i onaj traktor na prvoj slici je tvoj?8)

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Svaka čast ovo je isplativa investicija i to dugoročno a bez toga u današnje vrijeme jednostavno ništa.....

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Hvala na cestitkama.
Cijena 54+pdv.

čestitke na kupnji Mario , konačno stigla ne?

i onaj traktor na prvoj slici je tvoj?8)

Da stigla, da i prvi je moj, radio vec s oba samo zaboravil slikat s R6.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobra kupovina:supz::supz:

Stroj koji če se zasigurno isplatit jako brzo..

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
cestitke,svaka cast,,ja svoju cekam,,igraju se zivcima,rekli ovaj tjedan,,uhhhh

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
u lateranu sam uzeo,,vogel-noot-vu,2,5metara sa letvicastim valjkom,,a di ti uzeo??uplatio ju u 1mj,,jos me zajebavaju,,bu sad,bu sad

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
u lateranu sam uzeo,,vogel-noot-vu,2,5metara sa letvicastim valjkom,,a di ti uzeo??uplatio ju u 1mj,,jos me zajebavaju,,bu sad,bu sad

Kupio sam kod AGROKLASa.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Eh i sad neka netko kaže da MF nije sila:):)

Ovo je odlična kombinacija,koliko to vrijedi?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ako je 4 klipa motor uzmi obavezno 2,5m, a ako je 6-ak uzmi slobodno 3 m :)

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ako planiras kvaciti sijacicu iza, ako ti je zemlja teza, ako sparas traktor, ako se vodis onom uze pa brze, onda 2,5m.

ako neces kvaciti sijacicu iza, ako imas laksu zemlju, ako ti nije zao traktora ili ako si mislis neznate vi sta moj traktor moze, uzmi 3m.

:weedman:

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
uzmes 3metra i ides malo sporije bolje nego letiti po njivi i kidati kicmu sa uskom drljacom...

Tu od
31 Kol 2011
Poruka
308
aj marko molim te objasni zasto, ti imas claas pa mozda znas zasto ili?..zemlja i nije bas laka bolje teža nego laka nije pjesak a nije ni jaako teska glina tak da bumo vjerojatno uzeli 2.5 m i ne samo radi tog nego radi prijevoza po cesti, lakse se vozat sa 2.5 nego sa 3 m...mi bi najrađe 2.75 m ili 2.80 samo te su jaako rijetke..:)

Na vrh