• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

B

BAGERISTA

Guest
Može se hidrolift uzet posebno.

Pitam,,,jer je jedan kupova posebno,,,,,ali čini mi se da je i više vrsti..(hidroliftova)
Prava stvar,,,i ušaparno gorivo,(koje je stvarno prešlo s cijenom u nebesa),,mada malo više troši,,jer ima šta nosit,,,ali neide se dva puta..i odradi se u jednom prolazu..:prayer::prayer:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
evo i moje, nema još 2 godine

IMG20120404_005-Copy.jpg

koliko je dobar taj valjak iza????

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
@TX75 odlicna masina, je li to 3m? Kakav je traktor vuce, kakao si zadovoljan? I naravno ima li jos koja slika?

3m je da, baš si sada nešto razmišljam, napravila je ona kod mene oko 150-200ha do sada, zadovoljan sam za sada ipak je novo novo jel, nije amazone ili kuhn ali zadovoljan.
Vuče ju JD6630-130ks, za nju treba traktor od dobrih 100ks, s hidroliftom je teška 1420kg.
Nemam baš nekih slika, ali eto koja

DSC04587.jpg

ivanz klasični paker valjak - odličan

Posljednje uređivanje:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
3m je da, baš si sada nešto razmišljam, napravila je ona kod mene oko 150-200ha do sada, zadovoljan sam za sada ipak je novo novo jel, nije amazone ili kuhn ali zadovoljan.
Vuče ju JD6630-130ks, za nju treba traktor od dobrih 100ks, s hidroliftom je teška 1420kg.
Nemam baš nekih slika, ali eto koja
ivanz klasični paker valjak - odličan
Stvarno fino izgleda, a i sto kazes novo je novo.
Kombinacija sa JD je prava jer vjerujem da se s njom traktor uopste nemuci, dok vec traktor od 100KS bi imao pune ruke posla. I ja sam predlagao da se za Samea kupi roto drljaca ali posto kod nas rijetko ko ima roto drljacu, a i malo neznanje i tvrdoglavost i kupljena je obicna tanjiraca :weedman:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ja sam pred 5 godina uzo nekakvu talijansku, Emy, ima obicni cijevasti valjak i jako dobro radi. Zao mi sto nisam kupio s paker valjkom mada niti nemam potrebe za njega. On je za psenicu prava stvar a za kuruzu nema potrebe da tako ravna. Negdje sam u oglasima naiso na istu takvu samo u kombinaciji sa sijacicom covjek prodaje oboje. Nadoplata za paker valjak je bila oko 8000kn. Imaju jake nozeve i razbija sve na sta naidje.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
TX75

Super drljača :)

Da li mozes nosit kombinaciju bez utega?

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
hehe, tvoja također!

po ravnom mislim da bi išlo, ali na mjestima mi i sada već fali utega

Posljednje uređivanje od moderatora:

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
[/ATTACH]evo stigla je danas i moja,RD,,malo je upotrebio da vidim,,kak ide,,

Prilozi

• 004.jpg
    004.jpg
    57.8 KB · Pregleda: 425

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Čestitke na prinovi,nek te dugo služi. El ti nije žao šta nisi uzeo packer valjak,kako si zadovoljan sa radom i kolika bila cijena ako nije tajna?

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
hvala,,pa nije mi zao za sad,mišljenja sam da bi mu fakat bila teska,a i 9,000,00kn bila skuplja,,probao ju malo na ravnome,laksa zemlja,ide super,,kad ju malo stavim u tezu zemlju vidjet cu kak ide,i pod brijeg,platio,ju tocno,38,400,00kn,,,jesam,,uzeo i sijacicu,,al nije jos dosla,nazalost,,,jos me mulja,,dosla,,pa nije,,javi,se malo,,pa malo se nejavi,,igra se sa zivcima,,:axe::axe:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Čestitam na stroju:gitarist:

Ipak takav stroj je najbolje kupit nov..

Kakav traktor če radit s njom?

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
jel to 2.5 metra, čestitam na kupovini, stvarno je lijepa danas sam nešto tanjurao, a jedan čovjek je do mene vozio istu takvu, vidim ja da se sjaji, ja van i s njim u priču, ista takva vogel noot samo sa paker valjkom kaže mi da ju je platio 45 000 kuna sad na sajmu u gudovcu, smijao sam mu se, priča on meni kako su je kupili, došli su u gudovac odmah ujutro u 8, našli drljaču i platili je, a njima prodavač čekajte da sajam završiti pa ćete je onda utez, ne ne nemože tako ili vrati pare ili je ja odma tovarim, odmah su je i dovezli taj dan

inače čovjek je vozi sa rusom 82.1
je.em mu baš mi je žao što nisam imao mobitel da je poslikam.

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
zetor,dupljak,6245,ima da hrza,,:prayer:,,da,2,5metara,,,men reko 46,800,,jebaj ga,,kak naletis,,

belarus 105

Član
Tu od
26 Ruj 2011
Poruka
482
Jedna prinova
MASCHIO DOMINATOR 3000
Kupljena u firmi AGROKLAS

19567966.jpg

Vjerojatno znate , ali u ovome na zadnjoj slici se krije veliki zajeb što se tiče potrebne snage za tjerat rotobrane i brzini rada, i kod rotobrana uvezenih od nekud ,lako se može dogoditi npr. da s potpuno istim rotobranama jedan traktor od 130 ks radi nekom brzinom, a do njega traktor od 100 ks ide istom brzinom i da se pritom nimalo ne muči. Razlika jedino može biti u kvaliteti odrađenog posla , ali u svakoj i malo normalnoj zemlji razlika se teško primjeti.
Provjereno u praksi.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
golman7

Cestitam na kupnji, nek te dugo sluzi ;) :partyman::partyman:

Koliko ima kg drljača?

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
hvala,,pise u prospektu,da ima,oko,,620kg

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Oho,četitke na prinovi,nek te dugo služi.Dali je to 2,5m nečini mi se ko da je 3m.
Ona je kupljena na sajmu?Kolko te je izašla,znam da nije bila jeftina.

Najnoviji postovi

Na vrh