Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Imas lijeve i desne nozeve. Kad smo vec kod ulja, moja stara maschio je 10 godina radila bez dolijevanja i uvjek je bilo dovoljno ulja, toliko o izrabljenosti ove drljače.
Odlično se dela po noči,,,,,,nije zima ni teplo,,,,,,,,taman,,,,da se spremi zemlja,,,,,,,a to če i kod mene bit ali baliranje,,,,,,vijerovatno če se morat u kasne sate delat,,,,,,,,,a i bolje,,,barem ne bude teplo...
To sam i htio,krenuli smo u pol 8 šogor orat a ja sa rotordljačom iza njega i radili do 10 sati i bilo je super. Bolje mi je radit po noči nego po danu.
Neznam zašto ti po noči nevalja radit,nisam još imao problema,nema se šta dogodit ako nema ničega na polju koji se ore više godina unazad.
Druga stvar je neka livada gdje ti neko može u sred nje bacit neki panj ili nešto gdje nevidiš od trave,a ovdje se sve vidi.
Ova rotodrljača je maschio delfino 2.30m i isprva sam kupio za Zetora 6245 i nakon 4 godine rada s njom i sa nekim drugim strojevima malo smo ga "stiskali" za rotodrljačom i morali smo raditi motor. Karike su bile spaljene i traktor je imao 7000 h.
Neisplati se nikak jer vidim po slikama da je ovo nova drljača,ai neznam da bi se isplatilo da ju mjenjaš za neku polovnu 2,5m jer ko zna na šta češ naletit
I ne uzimam ja polovne strojeve sve uglavnom novo jer tako sam naučio... Da 2.5 metra bi mu bila ok ali to je samo 20cm više a to mi neznači nešto puno više jer rotiram 12 hektara za kukuruz i 5 za ječam,pšenicu i tritikal. Kad sam jesenas rotirao išao sam na 6cm dubine i 1 brzom i izrotirao sam 3 rali za 3sata