• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ja bih rekao da je 3 metra,jer ovaj čojek pokraj nje je prosječne veličine, ima negdje oko 185cm, ravnalo i baci se na mjerenje, slika je možda malo ukoso, nije točno ravno iza slikana pa me možda oko vara
čestitke na kupovini
i naravno cijena, sigurno je 10 000 eura sa hidroliftom

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zeko čestitam! i više nego odlična, no brzo ti to budeš za JD-a zakačio ;)

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Na slici mi je izgledala manja,ali moja pogreška. Vidim da piše da ima 850kg sad dali je to točan podatak neznam,jer moja vogelova od 2,5m sa packer valjkom ima tolko kg.

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ma ja sam i pretpostavio da to nije tvoja, bome joj je cijena dobra
to pogodio sam širinu:gitarist::gitarist::gitarist::gitarist:, dobar sam u prostornoj inteligeniji.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
103 tauzenke? Ma ovo je brutalno! Znas kad bi ja dao toliko za nju? Ma da je pozlacena i da prica 7 jezika i 6 naklapa, nema smisla. Svaka njemu cast na kupnji ali brate mili sto je previse previse je pa taman da je dobio novce na Lotu.

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
je,ok...ali...pitanje ostaje jel ona 6× bolja i hoće li služiti 6× duže od 6 rabljenih koje možeš kupiti u izvrsno sačuvanom stanju za kojih 2000€ ili malo više ?????

...u svakom slučaju svaki novi stroj je lijepo za vidjeti i nek dugo i dobro služi...

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

BAGERISTA

Guest
zeko

Čestitke na stroju,.,,,,i neka radi bez greške,,,,....
A da pijeva ,,,pijeva i to masno,,,,,svaka čast..

Tu od
31 Kol 2011
Poruka
308
evo naše RD...
015cmp.jpg

By claasceltis at 2012-04-28
016eh.jpg

017yge.jpg

107zh.jpg

106ks.jpg

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
claas.....gdje samo nađeš ovakav stroj...taj rau mi se više sviša od novog vogela i ostalih...vjerujem da bi trebal biti dobar i kvalitetan stroj!

B

BAGERISTA

Guest
Odlična makina,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a more se mijerit sa svim makinama ovih razvikanih....;);)

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
hočeš reći da RAU nije razvikana firma......ali kvalitetna, od kojih su mnogi kopirali......ako se nevaram

B

BAGERISTA

Guest
E baš tako,,,,,,,,nije razvikana ko ove takozvane,,,,,,,,,,,,najbolje mašine,,,,,,,,,a siguran sam da je jedna od boljih,,,,a morem slobodno reč,,,u jako visokom vrhu...a na krajui je puno kopija nastalo od nje.

Evo primjer,,za plugove ču reč,,,pa sad nek piše ko kako oče,,,,,,,,,,najači plug,,,i od njega su mnogi pokupili,,,,sve,,da naprave svoje je talijanski,,NARDI,,,,,i večina plugova,,,,velikih marki se more slobodno sakrit,,,,,iza njega,,,,,,,,,,,,,,,,,to znaju jako dobro i trgovci,,,,koji barataju s njima,,,,jer roba koja vrijedi,,,,je i skupa..to je bilo uvijek i če bit..

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
npr ja znam za prskalicu, ova od MIO standarda je kopija RAU....

Tu od
31 Kol 2011
Poruka
308
e sad.. rotobrana je 2003 god..zato smo ju i uzeli jer se vidi da nije rastirana...u zemlji radi odlično...samo tamo gdje smo ju kupili nije kak izgleda bila previše održavana, unutra je bila skoro suha zupčanici su vrtjeli na polusuhom...sva sreča kaj nije puno radila..a i mislim da kad su mjenjali noževe nisu ih obrnuli na prave strane..sad točno neznam ali ja mislim da noževi moraju rezat sa tanjom stranom po zemlji a ne sa debljom tak da su većina obrnuta tak kaj režu sa debljom stranom..nisam siguran ali mislim da onaj koji ih je postavljao nije bas dobro stavio....
ee šanana nađe se uvjek nešto dobroga tu rotobranu smo tražili dva mjeseca i puno njih smo išli gledat pa su bile u jako gorem stanju i naletjeli smo na dobru...:D

Najnoviji postovi

Na vrh