Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
zasto bi se jcb sakrivao?
za mene zjoockov rad je demonstracija znanja i vjestine, medjutim ovo sigurno nije najracionalnije ni najekonomicnije rijesenje za potrebe koje covijek ima.
Kad se zbroji cijena zadnjeg i prednjeg utvarivaca, u garazi je mogla komodno biti 4cx, cije su mogucnosti daleko vece...
Moje misljenje je da je zjoocko ovaj uradak zamislio kao pokazni primjer sto je u stanju i da ce to komercijalno iskoristit, radeci drugima kojekakave prepravke!
Naravo da je pritom uzivao!
Al da je ovo sve napravljeno samo radi uzitka, meni bi to bilo nevjerovatno...
JCB 4 cx makar i stari daleko prelazi troškove izrade oba priključka, kako prednjeg tako i zadnjeg. Ovo je osmišljeno kao stroj približno jednakih mogućnosti, a za povremenu ozbiljnu upotrebu. Vjerujem da svaki pravi gospodarstvenik može pronaći posao za takav stroj na svojem imanju ili u okolici, a JCB treba samo onima koji svaki dan uslužno rade građevinske radove. Zato je Jcb njima relativno ekonomičan bez obzira što košta cca 45 kE. Osim toga, u mojem slučaju traktor se unutar 6-7 minuta pretvara u kombinirku (iščupaš dva klina i kardan) i obratno. Da dalje ne pričam o iskoristivosti traktora u drugim djelatnostima kao što je poljoprivreda, transport i slično. Drugo je bilo kad su se Pesciji montirali na IMT-e...jednom kad je bio gore nitko živ ga nije skidao jer bi to trajalo 2-3 sata i trebala bi dizalica manje-više
KP Vrlika nedavno je prodavao svoj 4cx 96' za 120 000kn, javni natjecaj, registriran, odrzavan, dobre gume 3 kasike...maksimalno uredan
za 80 000kn mozes kupit losiji ali ispravan 4cx i sa cim to sad usporedit!?
Imas 2 stroja, skretanje obaju trapova, reverzer, premjestanje zadnjeg krana, teleskop, korkodil, vilice...
Po meni prakticno nije opravdano, a ekonomski je ako ces na temelju ovog rada stvoriti dalje prihode
meni se ne svidja boja felgi i to što nema suncobrana...čoviče kako ćeš po žegi kopat a tek pivo...ugrije se za po sekunde???to ti je velika greška,sad lipo rastavi sve pretopi i ponovo....nema zajebancije,nemoš ti tu nama prodavat limunadu !!!!................................e da,felge obavezno od lakih metala a gume niskoprofine
JE najbolji. Ne možda po kvaliteti niti po mogućnostima, već po tome da ih puno ima i svatko ih poznaje. I dijelovi su lako dostupni.
Otprilike kao Zetor među traktorima.