Re: Sajam GUDOVAC - jesen 2008.
slafko kaže:
Sajam je bio dobar i bilo je puno toga za vidjeti. Velika mana sajma je muzika koja je na nekim mjestima bila toliko jaka da nije bilo moguće normalno razgovarati.
Reda u tom pogledu jos uvijek nema u Gudovcu. Svi ti nazovi restorani trebaju biti s vanjske strane, tj. na rubovima okolo sajma, a ne da u sredistu sajma muzika svira ko da je neki koncert. I onda jos k tome sviraju cajke...katastrofa...
Dok se na tom podrucju ne uvede red sajam nece imati onaj pravi karakter.
to i je karakter našeg sajma, mi smo živi texas, tu vlada zakon jačega :!:
da slažem se sa arijanom, bilo je manje šetača, ali parking je katastrofa, grad ima novaca nek plate ljudima te livade , nek ih kupe, šta škrtare s tim.
jedna me stvar smetala a to su neuredni strojevi, puno strojeva je doveženo od ljudi i katastrofa su, primjer toga je kosa pokraj mc hale balirke
i jedna bitna stvar, ja kad sam išao po stroj jučer, trgovaca više nije bilo, nitko ne kontrolira ko je po šta došao, a kamoli šta izvozi van, mogao sam prikopčit bilo šta, a svi su strojevi bili tamo.
par ljudi je šatore rasklapalo, a zaštitari koji trabaju čuvat strojeve , nema ih ni u panju, nikoga.
mogao sam sve klinove pokupit da sam htio i nikom ništa, to je veliki propust sajma i to jako veliki, zato sam ja odma išao po stroj, preko noći ga nebi ostavljao, a klin sam več u subotu uzeo :!:
e da a te cajke su cepale i poslje sajma, malo sam si poslušao tak da zadangubim da nejdem u štalu