ŠANANA kaže:
[quote="marko hurlimann xa86":zat9grtx]Bolje pitaj kaj sve nismo
Ali ukrtako zaključili da su taman za Šananin 565 :mrgreen: :mrgreen:
Da za 565 - pravi potez od tanjurača :lol: :lol:
bogec kaže:
ma kaj bi zamjerio
to je u planu kad dođu kapitalniše ulaganja, ja se bar nadam dan prije jesenskog sajma, jer me i inače zaseru kad i vrag kaže laku noč e onda je dobim lovu, uglavnom divanili smo slafko i ja uzeo bi 28 diskova ferocoop, nošene, 560mm tanjuri
volio bi krxa ako ikad dođe da veli el je dobar odabir jer i on ima ferocoop, meni je bitno da dobro usitnjavaju
a kaj ste vas dvojica iskomentirali :?:
1. ne sviđa mi se osobno V izvedba tanjurača, X izvedba mi se nekak jako puno bolje sviđa :!:
2. za veče traktore, znači 90+ ks nema veze, al za mog 565 :mrgreen: :lol: smo se
bojali da bi ga vukla u stranu :!: :roll: 8)
3. nisu to loše tanjurače, čak imaju i mazalice na svakom ležaju, odnosno kučištu ležaja, al kad se tu nabije zemlje i blata, teško se bude dalo mazati više :!:
4. masivne su, što je dobro, al ovo štelanje lijevo desno svake baterije posebno mi se ne sviđa, kak imam na oltovim, to je zakon :!:
5. pitaj marka, SVE SE KLIMAJU I CIMAJU NEŠTO :!: [/quote:zat9grtx]
V tanjurača
ne vuče u stranu jer imaš spreg sila, na njoj su dvije baterije, ne stoje paralelno, a tanjuri stoje u suprotnim smjerovima, tako da se sile međusobno
poništavaju i nemoguće je da vuku bilo kamo. Znaš da imam dokaz kod kuće... :mrgreen: