marko hurlimann xa86 kaže:Istina i to kaj si rekao...
Puno je bolje s njim raditi nego s običnim....Čudno kak to niko nema u tvome selu :scratch
slavonac 4 kaže:imam i ja jedno pitanje ako netko od forumaša zna pomogao bi mi puno
imam grablje za sjeno na limu piše PANONIJA i trebam remenje
E TU NASTAJE PROBLEM-gdje sam god pitao svi mi kažu da su to SIP-ove i svi imaju s 12 vila na remenu a moje imaju 13 :scratch
...proizvođača Borovo...(kupujmo Kinesko...:lol: :lol: :lol:Mike kaže:ja sam svoje isto PANONIJA preklani komplet repariral(remeni,ležaji,zubci)i sve komplet me došlo oko 500kn :mrgreen: :mrgreen:
a remene sam kupio u Đurđevcu na pijacu 150kn komad ...proizvođača Borovo...(kupujmo Hrvatsko :lol: :lol: :lol: ) :mrgreen:
Ako je za 220, a kaj ne pašu kompletni remeni s vilama od SIP-a?slavonac 4 kaže:bio sam u Borovu imaju dimenziju remenja al nema rupa za pričvrstit vile zato mi i jeee problem trebam 13 rupa :scratch
ZJ kaže:...proizvođača Borovo...(kupujmo Kinesko...:lol: :lol: :lol:Mike kaže:ja sam svoje isto PANONIJA preklani komplet repariral(remeni,ležaji,zubci)i sve komplet me došlo oko 500kn :mrgreen: :mrgreen:
a remene sam kupio u Đurđevcu na pijacu 150kn komad ...proizvođača Borovo...(kupujmo Hrvatsko :lol: :lol: :lol: ) :mrgreen:
Ma jasno, no koliko znam remeni za Borovo se proizvode u Kini (ne tvrdimda je točno, takvom informacijom rapolažem).Mike kaže:ZJ kaže:...proizvođača Borovo...(kupujmo Kinesko...:lol: :lol: :lol:Mike kaže:ja sam svoje isto PANONIJA preklani komplet repariral(remeni,ležaji,zubci)i sve komplet me došlo oko 500kn :mrgreen: :mrgreen:
heh,sad,neznam ja otkud je čovac dobavil remene,al meni je bitno da pašu gore,i imali su gotove rupe,samo sam to pošarafil