• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Same DORADO 86

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
pogledao njihovu web stranicu imaju samo podizače bez kardana a onaj dobri max ne odgovara više na mail ako se sjećam to je stara trgo-gea i sa njima nemam dobrog iskustva

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Sta je toliki problem nazvat čovjeka na broj mobitela istaknut u oglasu?

Prema meni su fer i korektni bili,cijena odlične,uzimao sam za agroplus kompletne prednje blatobrane zakretne s mehanizmima i retrovizore i odlične cijene je dao,moram sad koji dan navratit po ulje akros jer inu ne mislim više stavljat.

same1993

Član
Tu od
30 Sij 2014
Poruka
154
Pozdrav ekipo. Nestaje mi polako negdje ulje od kocnica iz one posudice..e sad gledam po lajtunzima na zadnjim kocnicama i na prednjim na crjevima nevidim nigdje da pusta. de bi jos moglo odlazit ulje?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Na mojem je iskočilo crijevo između posudica i jednog cilindra. Nije bilo fleka, pa smo slučajno našli, nakon kaj se upalila lampica.
Ako nije na vanjskim lajtungima, onda ti propušta neki O-ring na moćnim diskovima.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Tako smo i mi trube skidali jer je tata dosuo uk umjesto lhm. Zafrknuta su ulja stvar. Sreca nije skupo ni komplicirano..barem ne na nh.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Dal ima tko katalog rezervnih djelova ili kakav radionički priručnik za Dorada 75?

same1993

Član
Tu od
30 Sij 2014
Poruka
154
20151105_094620.jpg pozz ljudi.. pali mi se ova lampica..nekad da nekad nee... koliko znam to je nivo ulja u motoru?

Ugly1

Novi član
Tu od
19 Sij 2014
Poruka
3
Osim zutog trokuta, trebalo bi da se upali jos neka od lampica ili neki od alarma.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Vidi se samo ova sa zupčanikom.
Ako je to ta, ona pokazuje začepljenost filtra hidraulike.

Ugly1

Novi član
Tu od
19 Sij 2014
Poruka
3
Pa vidi se ova desno crvena

Da sad vidim, prvi put nisam vidjeo,

E upravo to, ali pise i ovo:

NAPOMENA. Zimi ovo svjetlo može ostati dulje upaljeno, jer je potrebno više vremena dok se ulje ne zagrije.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh