Da li može shell spirax ulje u getribu hidrauliku i prednji dif ??
iste kakve je meni preporucio jedan kolega forumas-2x14" preokretac,sa pretpluznjacima,crtalom,kotacem i dvoradnim cilindrom.visina 75,razmak između glava oko 100cm.
ja jučer probao Overum tri brazde sistem non-stop na hidrauliku naštelan mislim na 16 cola i ide jako dobro (nije okretač)
Ne znam kako je kod vas,ali u mojoj tvrdoj grudi je 3x16 za traktor tih gabarita previse za ozbiljno oranje. Za to treba motor šestak od minimalno 100ks,jer susjedov df agrofarm 100 ima punu kapu sa 3x14. Fali mu težine i duše.
jel tko imao problem sa onim čuvenim senzorima brzine na Sameu, na bratu bliziancu Laborginiju R2 86 evo već treći otišao svi govore sada je bolji, drugi dobavljač ali uvijek isto
Maiky, pa imaš upute. Treba izmjeriti tlak pritiska na lamele, pa se onda bude znalo više.
Nadam se da nisi prodal Universala
Kakav je postupak s rastavljenjem traktora dok se ide na izmjenu tih lamelica od kardanskog pogona??
Jel se kala il ne?? Treba skidati kabinu??
Kakav je postupak s rastavljenjem traktora dok se ide na izmjenu tih lamelica od kardanskog pogona??
Jel se kala il ne?? Treba skidati kabinu??
Poštovani, pošto imate u Vašoj okolici gdje su ugrađani novi modeli senzora pa provjerite. Puževo selo d.o.o. DIOŠ
Poštovani,
Prvo se postavi točna defektaža kvara neispravnosti rada priključnog vratila, pošto uzrok može biti elektrohidraulični ventil ili lamelice u spojci kardana.
Pošto se radi o ratarskom modelu SAME traktora nije potrebno demontirati kabinu traktora.
srdačan pozdrav VIRTUS