Akros Multi. Priča je išla ovako:, na svojih 330 radnih sati zasvijetlila je žaruljica hidraulika, promijenili su mi filtere hidraulika, na 400 sati opet svijetle žaruljice, mijenjaju indikator iznad uljnog filtera, rezultat 0, igrom slučaja pokapčene su bile roto brane pa su skužili i da šok ventil nije dobar, stavili novi ali rezultat 0, kasnije promijenjen cijeli razvodnik.Meni je ta kvrga željeza od početka bila malo čudna jer je dosta pištalo u njoj, a i bila je toplija naspram ostalog mjenjača. Majstor je ujedno skužio da je ulje nekakvo čudno, zeleno, da napomenem da tada još uopće nisam koristio niti kipericu ili nešto slično što koristi ulje.Ajde promjena ulja, jer sam im rekao da ih neću pustiti iz dvorišta dok ne srede problem, stavili su Akros Multi FTC, žaruljice su se pogasile. Na 1600 rh redovni veliki servis, promijenjeno ulje i filteri mjenjača. Na lamelicxama nije bilo nekakve velike razlike u debljini obloga (stara-nova) nego jednostavno fale dijelovi obloge, a na nekim nije ostalo ništa. E sad je tu je još jedna mala dilema oko vozača, jer dan prije nego što je kardan izgubio snagu da tjera roto brane (mascio 2,5 m) moj nasljednik mi je pripremao 2 hektara za sjetvu pšenice i bio mi je nekako brz, mi velimo prefleten. Inače rotiramo tu u rasponu 3. spora, 4 spora, e sad da li je bilo i brže, ne znam. Uglavnom, drugi dan kardan nije mogao tjerati rotobrane.Sipovog berača je mogao tjerati (tornado 40), strižnu kosu isto, roto kosu KM24 ne. Promijenio sam ulje i filtere, provjerio špulu na ventilu, rezultat 0, ajde radionički u ruke da se vidi kako taj moj problem izgleda. Zadovoljstvo me je došlo otprilike 1800 kuna + ranije promijenjeno ulje i filteri, koji su bili oko 800 kn, a ulje oko 1200 kn. U grubo 4000 kn bez ruku.