O bilo kojoj novoj kosilici zapravo ne znamo ništa. Polako otkrivamo njezine "tajne" dok počne kiksati, ili stane.
PVC kučište getribice za pogon kotača je OK, zaista je bitno što je "ispod poklopca", a to za stare kosilice znaju samo oni koji se s njima svakodnevno bave, gledaju im utrobu / drobovinu. Za nove kosilice tko nešto zna, "sumnjam, s razlogom", to što ljudi piskaraju na raznim forumima su uglavnom poluistine i polu gluposti, slobodno neka se takvi ljute, rado uđem sa svakim takvim u detaljnu raspravu.
Uglavnom velika većina nema pojma kako razlikovati lijevu od desne getribe "na oko", a kamoli kakav mehanizam sadrži. Ja sam rastavio mnoge i još ne bi pametovao drugima "na oko".
Ovo što je kupio kolega
@ZJ neki dan, je "klasika" dobra kosilica, provjeren i dokazan stari dobri B&S 190 cc, nije to današnji novi "plastični motor", samo su takve radosti i skupe, on je bio spreman ju kupiti. Ja mu ovim putem čestitam. Imam i ja takvu ALKO silver kosilicu, ali sa Loncin motorom i odgovorno tvrdim da je taj Loncin jednako dobar kao i takva Honda, ali "manje troši benzina", imam ih sve i točno znam kakvi su i koliko troše.
Znam da sad bude "nevjerice" ali kaj ja sad mogu, to je tak 🥂😈.