Neće upaliti ni s gorivom.Iako nema ČOKA, neće upaliti bez goriva u kompresijskom prostoru.
Probaj ovim redom:Imam veliki problem prijatelji, ne znam jesam li u pravoj temi ali ne mogu drugu naci... Naime, ne mogu da upalim motornu kosacicu. Rijec je o kosilici staroj 9 godina, koja ima brigsov motor. Kosacica je dobro radila, uvijek je nakon ubrizgavanja (3x) palila kao mina. Međutim, sad odjednom uopste nece ni da pokusa da upali... Nije mi jasno zasto... Da li neko zna o cemu bi moglo biti rijeci, svjecica baca varnicu..
pokusacu sve ali... skeptik sam...
Sve je ovako bilo... Kosacica mi je dobijala veliki gas pri kosidbi (pet minuta nakon paljenja). I tako sam pokosio cijelo dvoriste. Naisao sam na jedan polovni karburator sa polovnom membranom koja je po meni bila u top stanju. Upalio sam kosacicu, imala je neki cudan rad, onda sam ja na regulatoru gasa (onaj kao leptir) rucno davao gas veliki... u pocetku ej malo dimila, posle je radila na "ler" nekih 1-2 posle toga sile nema da upali... Vratio sam stari karb isti djao... Gledam je li bombina ok , jeste baca varnicu, istina, malo je svecica bila mokra od goriva cini mi se... Uspricavanje goriva je takodje islo ok (onaj mlaz iz one rupice je bas bacao dosta kad sam pretiskao ono crveno dugme)...