Zakon su SIP,,i mi smo je imali,s hidrauličnim podizanjem pikapa,,,,,a sad je imam od zrmana(rođaka),,opet ,ona srednja..izdržljive,mogu reč i ako malo paziš neuništive.
Čisto beru tiho rade ali u odnosu na neku njemečku repa materijal slaba kilava konstrukcija slab pikap loša kriva ploča slaba getrriba jedino dobro ima sve djelove za kupit .
Gospodo! Zanima me neka samoutovarka za rad sa IMT 539.Po mogučnosti bez noževa.Radila bi na skupljanju pokošene koprive,mente, i ostalog ljekovitog bilja.Ništa veliko.
Za ovo što zvona treba biće i više nego dobra.
Dijelova ima al su preskupi, barem ovdje kod nas! Komšiji je otišla ona "ruka" sa "prstima" što gura masu preko noževa u prikolicu, inače na prikolici imaju dvije takve ruke. Ta jedna ruka, nova košta 1000 KM, odnosno 3800 kuna, a on tu polovnu prikolicu prije par godina kupio za 1200 KM ili 4600 kuna. :mur: :mur:
I to je istina,mada kažem i malo ako se gleda traju,,,,,samo šta su nekad i sad bile puno jeftinije od ovih zapadnih,,,ali svako zna svoje mogučnosti..
Kaj ni je mogao popraviti neznam za tu ruku najviše ode kriva ploča kod mene košta 360 kn cijena ispravne prikilice od 3000kn na više .
Kod njega su oni prsti udarili na noževe pa je to sve posukao, nosio je kod majstora i na kraju ništa. Mora naći drugu takvu ruku, polovnu... nova je preskupa.
Nažalost tako je ja sam 78 došao u tvoj kraj biti mornar tad je to bila velika stvar kupit prikolicu za uspomenu imam sip -1 ispravnu koristim za dopeljat zeleno i pokupit kaj ostane iza balirke i sip-3 preuređenu za 8+8 rolo bala mengele i krone potpuno ispravne završile u starom željezu a tehnomontaža preuređena za 4+4 bale spuštena tako da 4 bale bez napora naguraš na nju . Još da bi ""bađerista da ih pitura " $$$$$$$$$
nema,,,,stižemo s špricom,,,,nod): ima da se blistaju...hi):
Nači mornarica,,koliko 3 godine ili manje....