• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

servis hubzin promet

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Hmm, meni ovo smrdi na poštopane filtere i nedostatak ulja, ako pumpa zuji, cvika volan, traktor se čudno ponaša, vjerojatno je slab protok ulja kroz sistem, a mjenjači na takvim i sličnim traktorima su više pumpe nego mjenjači.

Realno, nitko tebe ne može natjerati da ti potpišeš nešto, nije traktor njegov. Odi tamo i preuzmi svoj traktor, bez potpisa. Ako ti se zafrkava, digni privatnu tužbu pa vidi što će biti, ali ako potpišeš, nemaš se na konto čega žaliti i dizati tužbu, a on na to i ide očito.

Kako rekoh, preuzmi traktor, odvezi nekome drugom, ili za početak sam izmijeni filtere mjenjača i hidraulike, provjeri nivo ulja pa lagano dalje.

To je moj savjet.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ak si već potrošil puno love onda se mores konzultirati sa odvjetnikom. Ako on tvrdi da je traktor ispravan nek zakopča tam neki plug i na probu. Ima ih pun dvor. Ima tu članova koji sigurno imaju blizu neko polje za izorati. 😉

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
To sam mu i ja rekel, ali me on ne sluša, samo je jako bezobrazan

Danas sa nazval policiju i rekli su mi da mogu preuzeti traktor bez potpisa

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
@VALEK
Nemoj pisati velikim slovima. Osim kaj je teško za čitanje, to je vrlo nepristojno, smatra se vikanjem.

Poruke su ti uređene.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
To sam mu i ja rekel, ali me on ne sluša, samo je jako bezobrazan

Danas sa nazval policiju i rekli su mi da mogu preuzeti traktor bez potpisa
Kako sam ti i rekao, nisi dužan potpisati za svoj stroj, to je samo patka kako da oni speru sa sebe odgovornost u slučaju tužbe.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Čak i da potpiše ugovor bi vjerojatno bil ništetan…

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
Čovjek upozori da ima problem sa servisom, i dobi hrpu zajedljivih i jalnih komentra kak se to nebi desilo da vozi Belorusa ili Rakovicu… Jeste mu pomogli u pm. Ne vidim da je negdje kukal zbog cjene servisa ili da je rekel da nemre platiti nego da servis nije odrađen kak treba.
Zaista bih zamolio da ovi trolovi i spamovi pokušaju raspravu shvatiti na ovaj način.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,739

turke

Član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
98
Koliko ih ja znam koji su kupili rabljene traktore . Nisu odradili sezonu i kvarovi . Jedan iz sdf grupacije je bio kod majstora sigurno 10puta svaki put getriba. . Svaki puta drugi kvar . iz kvara u kvar(majstor više nije znao kaj bi s njim ) . Ujo ima jcb cx4 iz kvara u kvara . Svaki od tih traktora je otišao na prodaj i ljudi se riješili muke . Teško je dokazati da je majstor kriv za nešto još da je novi , ali za nešto staro skoro 15-20 godina jako jako teško . Idi po traktor i gotovo . Plati dva bedaka i sa njima po traktor . Jedan je tužio poznatog trgovca rabljenih traktora . Kaj je napravil ništa . kaj je bilo zadnje na sudu . Vidli ste kaj ste kupili i bil je gotov sud , još je platil na kraju sve .

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
Sve je meni jasno ,ali ne mogu mu potpisat gluparije koje mi je porinul pod nos

turke

Član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
98
Ako je traktor neispravan , nemoj ni potpisavati .Oni se ograde od svega , a ti se poslije snalazi .

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
Da ali bez potpisa ne da traktor

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
264
Prije dosta godina i nama je mehanicar popravil traktor,i opet isti kvar 2 puta u roku 1 mjesec,na krwju smo promjenili majstora i rjesil se kvar.a ove pokusaje popravka smo si jednostavno zaboravili.....

Najnoviji postovi

Na vrh