To ak imaš koga nek ti napravi s 3d printerom, mislim da buš tak najprije dobil
Sad me je sram... CjenikJel zna netko kak se krecu cijene olt MSK/PSK dvorednih sijacica? Covjece, zasto skrivaju cijene, barem okvirno? Bas sam ljut. Treba slat u svaku firmu upit za cijenu. Jbt kad novi auto kupujes u katalogu vidis cijenu osnovnog modela. Ovi skrivaju cijenu mehanizacije.
Evo ne budes...Pozdrav svima, razmisljam o kupnji pneumatske sijačice Becker aeromat A pa me zanima na sto bi trebao obratiti paznju prilikom kupovine i jel ima dijelova za nju
Pa prije kupnje, isprobaj sijačicu, stavi sjeme, zatvori kutije, podigni sijačicu od zemlje, uključi kardan, obrtaji na 1200 o motora, ili na manometru oznaka 10-12. Zatim okreneš kotače na sijačici 3-4kruga, pa izbrojiš broj bačenih zrna po svakoj kutiji. I to je to, ako je odstupanje u 2-3 zrna, to je dobro. Ako je odstupanje veće onda to nije to, ima problem sa dihtanjem zraka.....Pozdrav svima, razmisljam o kupnji pneumatske sijačice Becker aeromat A pa me zanima na sto bi trebao obratiti paznju prilikom kupovine i jel ima dijelova za nju