Ivica Blagaj
Član
- Tu od
- 13 Velj 2011
- Poruka
- 470
Haha, znam, tamo sam kupio sijačicu..
Mislim na ostale kanale distribucije.!
Mislim na ostale kanale distribucije.!
ploče za mehaničku olt nepostoje. bundeve s njom jedino možeš sadit tako da se netko vozi na sijačici i ručno pušta sjemenke u crijeva koja se posebno ugrade na sijačicu.Pozdrav svima dali netko zna di se može nabavit ploče za bundeve za dvorednu oltovu mehaničku sijačicu noviji tip, može i polovne ako netko ima?
Srdačan pozdrav artyman:
mi smo imali na našoj za grah ali neznam da ima za bundeve .
ploče za mehaničku olt nepostoje. bundeve s njom jedino možeš sadit tako da se netko vozi na sijačici i ručno pušta sjemenke u crijeva koja se posebno ugrade na sijačicu.
poslikao sam sijačicu kod susjeda, on ima dvije cijevi jer u njih pušta grah kojeg sije zajedno s kukuruzom,iza je navario ploču gdje se stoji jer inače bi netko morao hodat za sijačicom, tebi za bundeve je dosta jedna cijev jer češ sijat svaki drugi red, kreneš od međe te taj red uz među nesiješ već samo drugi,tako se okrečeš u krug,pa opet isto siješ samo u jedan red,a dva reda ostaju prazna.Jel može kakva slika kako to izgleda , hvalarayer:
Svaka čast bhorv na slikama velika ti hvala:supz:
Danas sam zvao u Olt, nemaju sijetvene ploče za bundeve ali imaju slijepe, tj. ploće bez rupica, u ponedeljak šalju mi ih poštom, tip kaže da si rupe izbušim sam i da neće bit problema.
Ako ne uspije bhorv primijenjujem tvoj patent i gas, neželim se više patit ručno sa bundevama
Pozdrav i hvala ti još jednom:supz::supz:
kolika je cijena tih ploča?