Ma bjezi od beckera, to se neisplati uzimati, jedino nesto novije, al to je puno novaca
Imt pneumatsku takoder, izbjegavati
Puše jer ljudi ne održavaju, pa stoji vani na kiši, protruli..., a i većina tog groblja je iz uvoza, a zna se kak švabo radi. Tera dok ne krepa i ide po novu. Prijatelj ovu ima sigurno preko 10g i do sad je u nju uložio samo u nova one " noževe" dole i jednu bateriju je nešto brtvil jer mu je pred dvije godine propuhala, ali kod njega svake godine nakon sjetve ide pranje, sušenje, podmazivanje, konzerviranje i posprema se pod krov.Slažem se kod mene većinom Gaspardo a samo jedna Beker malo je starija ali stalno negdje puše .
A od koje je to sijačice ? I koji dio ??
Po meni ja bi jos malo prosirio rupu al ako je vec montirano u toku rada ako ce trebat lako se doradi!!
Po bojiu bi rekel da je OLT !? A rupa valjda nije bitna kolika je . Ak je premala, može se štopati.Ima dozazor pa se regulira na njemu količina gnojiva.
koliko je gnoj skup pitanje dal mu to više treba , kod mene davno to služi kao kutija za alatJel mi more netko poslikati kak bi ovo trebalo izgledati pa da probam popraviti?
Hvala.
[/url]
Dajte mi recite nešt o hassijinim pneumatskim sijačicama, dostupnost dijelova, cijena ploća, na koju šemu rade, nadtlak ili podtlak? Vidim par komada po njuškalu, jeftinije čak i od panonije, ino, becker.
Uzimaš neku veću ili?
Da nisam posijao možda bi i kupio.