Re: sijaèice za trave i travne smjese...
marko93 kaže:
Tražim po koju ljepu riječ o ovoj sijačici 8)
ISARIA TYP 6000-3m širine,uljna getriba,2 ježa za sjeme("grubi" i "fini"),regulacije dubine...
Cijena 1700eura..
Molim one koji imaju sličan stroj da kažu,dal se isplati uzet ili ne..
Bogec,čekam tvoju riječ pošto imaš istu samo 2,5m,najviše ču ju koristit za trave,travne smjese i žito
kolko vidim sijačica je usčuvana
što se tiče mehanizma za sijanje ja nikad nisam vidio da je ili istrošen ili da ne radi savršeno, govorim o ježevima
što se tiče preciznosti sijačice , isaria je jako točna sijačica, vidim ima regulaciju dubine što je jako dobro, ima drljače
kak bi rekli kod mene, KUPI MACO NEPITAJ ŠTA KOŠTA
mislim da je štelanje kod tebe malo drugačije od moje , bar kolko ja vidim, ti imaš pomicanje u rupice gore i dolje a ja skalu, to sa rupicama ima član dmatković na svojoj isarii, a vidim ima isariu i član mf4455
ako ovu sijačicu propustiš onda si uzmi štrik i objesi se na prvu banderu tak da te svi vide
ta sijačica ako je sve usčuvano (ne gledajući sjaj limarije), vrijedi da ju plačaš suhim zlatom
ja sam sijao sa svojom isariom 6000s djetelinu, lucernu, ječam , zob, sirak, grašak, pšenicu, ljulj, i sve sije točno, i kvalitetno, i nikad se nije zaštopala, niti u cjevima , niti na mehanizmu niti na ulagačima
jedino nemrem izbrojat kolko je redova, moja od 2,5 metara je 25 redova
sve je isto ko i na mojoj samo imaš drugačije štelanje, al za sve to mi imamo normative za štelanje
moje viđenje preko slike je kupuj i ne kompliciraj oko cjene, za 1500 ojira ju voziš doma, i miran si cjeli život
p.s.
vido sam na potezu rovišće- sveti ivan žabno ima jedna isaria 6050 se prodaje, također i jedna amazonka, dok u bulincu ima mislim tri amazonke, mislim da oznake d7 i d9 po onom šta sam vidio iz auta
isarije se mogu u naručiti, po želji, tu su trgovci fleksibilni, ja kad sam htio sijačicu, samo sam javio lokalnom šerifu šta ja želim i za par dana sam ju imao, bitno je da se trži
drugi p.s.
ako ju ti ne uzmeš, bude ju mario uzeo jer on traži isariu