• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sijačice za trave i travne smjese

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Re: sijaèice za trave i travne smjese...

Lamborghini R2 kaže:
može li se od nas nać nešto povoljno za sijanje trave bez oranja? :roll:
Stroj za dosijavanje trava :?:
Ili baš da sije na poorano :scratch

L

Lamborghini R2

Guest

da recimo za dosijavanje-mislim da se samo fino pognoji i ez oranja tanjuranja valjanja posije drito u zemlju..

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967

evo da se pohvalim danas stigla moja Hasia 2,5 m
p9100590.jpg

p9100591.jpg

H

Hurlimann86

Guest

Mike kaže:
evo da se pohvalim danas stigla moja Hasia 2,5 m
p9100590.jpg

p9100591.jpg
lijepo svaka čast...
čestitam :supz:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

i kolko si ju platio???? takvu istu u dlaku imam i ja

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967

kikic MF kaže:
i kolko si ju platio???? takvu istu u dlaku imam i ja
1100€ z dostavom :mrgreen:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

ja sam 1000 ravno al prije 2 godine super sijačica samo trebam ove šipke otraga nametat nove jer na ovoj mojoj ilovači su popucale kao čačkalice pa tak da ču sam to morat stavit nove al dok sam ju kupio sve su bile gore.
prava je to stvar ta sijačica

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967

da i ova je 1000,ali ovih 100€ je prosil za dostavu :(

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

skupa ti je dostava moja dostava me koštala punih 2 litre nafte :lol: :lol: :lol: od malo daljeg susjeda sam kupio čim ju skinuo s kamiona ja sam zakapčio i probao sijat i poslje sam sam mu samo odnio novce jer je sijala fenomenalno i ovo prolječe je tata išao sijat zob a nije me htio slušat kak da sije jer sam mu ju naštelal a kaj bi on po tome kak mora biti bude on po svojem i tak je ispal rijetka ništa pa sam mu pokazao komad koji sam ja sijao a koji on isti dan isti traktor i sijačica sam drugi šofer s tim da sam ja manje nafte potrošio i manje posijao on je lijepo smanjio pa posijao odnosno skoro ništa pa ju je raspustio pa je posijao sve duplo i opet nije bilo prihoda. al dobro prizna da je pogriješio da če me drugi put ipak slušat jer nisam imao vremna više išao sam orat uslužno

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

kikic, nemoj se ljutit ali da li ti rade tocka i enter na tipkovnici?

kud je tesko citati kada sve tako natisces, jos moram i 2 puta citati da shvatim sta hoces rec.. :|

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

:oops: :oops: :oops: sori rade mi al ostale tipke mi štekaju pošto su mi nečakinje prolile sok po njoj pa treba tuč po tipkama al za novu se otpravljam več godinu i nešt da kupim pa nikako. evo poradit ču na tome :| :oops:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Hassia, odličan izbor ja imam 2,25 m več 10-ta godina i fenomenalna je to mašina :mrgreen:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499

..ja.. kaže:

kud je tesko citati kada sve tako natisces, jos moram i 2 puta citati da shvatim sta hoces rec.. :|
kikic MF kaže:
:oops: :oops: :oops: sori rade mi al ostale tipke mi štekaju pošto su mi nečakinje prolile sok po njoj pa treba tuč po tipkama al za novu se otpravljam več godinu i nešt da kupim pa nikako. evo poradit ču na tome :| :oops:
Evo, dam ti ja 30kn, da si kupiš novu ;) jer je ..ja.. ispravno primijetio da neznaš pisati.

A možda nebi bilo loše da odeš i koji dan u školu da te malo poduče Hrvatskom i pravopisu ;) NHF

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967

ZJ kaže:
..ja.. kaže:

[quote="kikic MF":1bkucq74]:oops: :oops: :oops: sori rade mi al ostale tipke mi štekaju pošto su mi nečakinje prolile sok po njoj pa treba tuč po tipkama al za novu se otpravljam več godinu i nešt da kupim pa nikako. evo poradit ču na tome :| :oops:
Evo, dam ti ja 30kn, da si kupiš novu ;) jer je ..ja.. ispravno primijetio da neznaš pisati.

A možda nebi bilo loše da odeš i koji dan u školu da te malo poduče Hrvatskom i pravopisu ;) NHF[/quote:1bkucq74]
joj,da...zbilja :? ...makar to nema veze z ovom temom,al daaaaaj više počni pisati kak se spada,pa sav se zgubim dok čitam tvoje postove...bez glave i repa su :x

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

Tražim po koju ljepu riječ o ovoj sijačici 8)

ISARIA TYP 6000-3m širine,uljna getriba,2 ježa za sjeme("grubi" i "fini"),regulacije dubine...
7c57bec9.jpg
3cfab608.jpg

Cijena 1700eura..
Molim one koji imaju sličan stroj da kažu,dal se isplati uzet ili ne..
Bogec,čekam tvoju riječ pošto imaš istu samo 2,5m,najviše ču ju koristit za trave,travne smjese i žito :D

R

Rajtek

Guest

Mislim da je to malo preveč para, ni u tak predobrom stanju,vidi se da je farbana, znači stajal je vani...Pogledaj te palstike jel su poderane..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

Rajtek kaže:
Mislim da je to malo preveč para, ni u tak predobrom stanju,vidi se da je farbana, znači stajal je vani...Pogledaj te palstike jel su poderane..
Plastike sam pogledao,i ne fali niti na jednoj plasitki ni jedan zub,znači moglo bi se reč da su plastike OK...
Nigdje nije povijana,jedino su gume malo loše...
Nebi baš rekao da je farbana,nigdje se ne vidi da je druga boja na njoj..
Dal vrijedi ponudit 1500eura i ič sijat a njom :?:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906

mi imamo takvu ali je 2.5 metara i top stanje...samo ti nju uzmi to su prave sijačice...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

MATIJA CASE kaže:
mi imamo takvu ali je 2.5 metara i top stanje...samo ti nju uzmi to su prave sijačice...
Daj koju sliku...

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276

marko93 kaže:
Tražim po koju ljepu riječ o ovoj sijačici 8)

ISARIA TYP 6000-3m širine,uljna getriba,2 ježa za sjeme("grubi" i "fini"),regulacije dubine...
Cijena 1700eura..
Molim one koji imaju sličan stroj da kažu,dal se isplati uzet ili ne..
Bogec,čekam tvoju riječ pošto imaš istu samo 2,5m,najviše ču ju koristit za trave,travne smjese i žito :D

kolko vidim sijačica je usčuvana

što se tiče mehanizma za sijanje ja nikad nisam vidio da je ili istrošen ili da ne radi savršeno, govorim o ježevima

što se tiče preciznosti sijačice , isaria je jako točna sijačica, vidim ima regulaciju dubine što je jako dobro, ima drljače

kak bi rekli kod mene, KUPI MACO NEPITAJ ŠTA KOŠTA :D :D

mislim da je štelanje kod tebe malo drugačije od moje , bar kolko ja vidim, ti imaš pomicanje u rupice gore i dolje a ja skalu, to sa rupicama ima član dmatković na svojoj isarii, a vidim ima isariu i član mf4455

ako ovu sijačicu propustiš onda si uzmi štrik i objesi se na prvu banderu tak da te svi vide :oops:

ta sijačica ako je sve usčuvano (ne gledajući sjaj limarije), vrijedi da ju plačaš suhim zlatom

ja sam sijao sa svojom isariom 6000s djetelinu, lucernu, ječam , zob, sirak, grašak, pšenicu, ljulj, i sve sije točno, i kvalitetno, i nikad se nije zaštopala, niti u cjevima , niti na mehanizmu niti na ulagačima

jedino nemrem izbrojat kolko je redova, moja od 2,5 metara je 25 redova

sve je isto ko i na mojoj samo imaš drugačije štelanje, al za sve to mi imamo normative za štelanje

moje viđenje preko slike je kupuj i ne kompliciraj oko cjene, za 1500 ojira ju voziš doma, i miran si cjeli život :D

p.s.
vido sam na potezu rovišće- sveti ivan žabno ima jedna isaria 6050 se prodaje, također i jedna amazonka, dok u bulincu ima mislim tri amazonke, mislim da oznake d7 i d9 po onom šta sam vidio iz auta

isarije se mogu u naručiti, po želji, tu su trgovci fleksibilni, ja kad sam htio sijačicu, samo sam javio lokalnom šerifu šta ja želim i za par dana sam ju imao, bitno je da se trži :D

drugi p.s.
ako ju ti ne uzmeš, bude ju mario uzeo jer on traži isariu :D

Na vrh