Jako dobro uradjeno....za kataloga...
Ovdje od mene na silazu trpaju i stavljajuu svasta, najcesce zemlju, jos niko ne stavlja tako nesto s strane i to je to...
Koliko je samo jeftinih i jednostavnih rjesenja...
Ja sam prije 2 godine pobjegao od zemlje i pjeska...zemlju je bilo jako tesko skidati zimi ili se zaledi ili bude blato...a pjesak je tesko kontrolirati...jako se osipa i mjesa s silazom, e onda sam imao ovog crijepa i poredao ciglu do cigle, lako sam skidao a ujedno s ciglom je isao i snijeg, kasnije sam vidio da je bogec stavljao isto crijep medjutim ne ciglu do cigle nego red cigle pa metar do metar i pol prazno pa tako opet...
Meni je ove godine zafalilo cigle jer sam dao komsiji, nevrijeme mu polupalo, pa sam stavio drva i tih starih tepiha...
Medutim ovo sto vidim kod tebe je jako prakticno i brzo postavljanje.
Znaci dovoljno je imati jednu jeftinu ali novu podfoliju, poslije preko nje najlol od prosle godine koji je poprilicno ocuvan...okolo naredati te vrece i dobro zategnuti najlon...preko najlona nije potrebno nista stavljati...
Inace kod mene je silaznik jako zasticen od pasa i ostale nemani, s jedne strane je stala s druge neka velika medja a s trece je ograda i zivica od komsije...jos nisam primjetio ni sapice od mace a pogotovo psa...jer odmah na pocetku vide ako ce se penjati prema silazi moraju se i vratiti od kud su dosli, nema skakanja i preskakanja, pa im to izgleda vise kao zamka, nego put ili prolaz...uglavnom jedino ostecenje najlona je ono koje ja napravim.
Cowboy da li na ovaj nacin pravis i sjenazu ili mora biti veci pritisak na najlon ???