belarus 105
Član
- Tu od
- 26 Ruj 2011
- Poruka
- 482
motor mb om352 ?
na pottingeru mi nije bas toliko radio sistem a ovo ti je usluzno i nemozes dokazat ljudima jer svakom je puno jos dat jednu turu tako da mi trpaju svi maximalno prikolice a desavalo se da nemoze da se iskipa a kad izlazi izlazi kao kocka po 1metar pa se otkine dio silaze i sve tako. Kod mene vam je bukvalno ciganluk za marku. Svi govore ti zaradis ima tebe tu morel jeftinije i bukvalno ti govori ima onaj jeftinije a ja sam poceo u skorije vrijeme govorit pa zovi njeg al da neidem u off topicZašto imaš radnu ekipu na prikolici,šta si ju nemožeš sam napunit tako da mičeš cijev?
sad je mengele sredjen sistem a sad ubacim nekog pred kraj da je natrpa naprijed ne mogu dovoljno da savijem ono gore da baca naprijed i to iduce sezone bude spremnoSredi si taj sistem jer to je super,ja sam siliram i niko mi netreba niti bit na prikolici niti mi treba pomočni vozač da mi puni prikolicu.Stignem sve do brzine 6km/h pre više nemogu jer mi onda previše cijel leti ljevo desno,pogotovo ako siliram u male prikolice,onda ju nikak nemogu napunit.
Ako ti ideš uslužno radit onda si moraš sam odredit cijenu,ako im nepaše neka traže dalje.
ma mogu ja njega savit al ne dovoljno a rijesicu to ne brini :supz:Kako nemožeš savinut onaj kljun na kraju cijevi,imaš na sajli ka kraju neki komad željeza sa 3 rupe i to si poštelaj,ai imaš sajlu na štelanje,tako je bar kod mene
ma mogu ja njega savit al ne dovoljno a rijesicu to ne brini :supz:
ispravi me ako grijesim jutro je 0.55 ha znaci cijena nam je ista al uzmi u obzir da je najveca parcela ako je mogu tako nazvat bila 3 ha a da je vecinom maximalno 0,5 ha da se men bi dje uvalit u jedno 10 jutara radio bi ja i po 70€Uf da je po satu onda bi malo zaradio,kod nas je jedno jutro 100€
Uf da je po satu onda bi malo zaradio,kod nas je jedno jutro 100€
ispravi me ako grijesim jutro je 5,5 ha znaci cijena nam je ista al uzmi u obzir da je najveca parcela ako je mogu tako nazvat bila 3 ha a da je vecinom maximalno 0,5 ha da se men bi dje uvalit u jedno 10 jutara radio bi ja i po 70€
naravno da nevozim jos i to da radim " e neće da može "Kakve veze ima ako ti je polje udaljeno od kuće,ako siliraš sa jednorednim silokombajnom,pa nevoziš ti valjda svaku prikolicu doma sa silokombajnom??
1 ha =10 000 m2
1 ral ili jutro ili kat. jutro = 5754,64 m2
ispravite me ak griješim.