ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
ma torpedo ti tera sve živo i neživo,netrrebaš se bojati.:icon_pidu:
Tjera on bez frke, ali ako nema kotača, pa-pa hidraulika
ma torpedo ti tera sve živo i neživo,netrrebaš se bojati.:icon_pidu:
piato sam i na drugom forumu, kazu da bi mogao raditi sa mengele mb 280/290, a ja sam iz srbije tako da mi ne odgovaraju vase ponude, da li je veliki za 75icu ovaj mengele 280?
Tjera on bez frke, ali ako nema kotača, pa-pa hidraulika
da li bi torpedo 75 mogao goniti mengele mb 300, ne mogu naci ni jedan u oglasima mb 280/290m samo ovaj mb 300 ?
zašto nebi tjerao kad i 75ak ima 1000 okretaja...:cool2:da li bi torpedo 75 mogao goniti mengele mb 300, ne mogu naci ni jedan u oglasima mb 280/290m samo ovaj mb 300 ?
traktoru je najljepsi, brz je dosta sitno radi i nema problema sa uvlacenjem mase
nema problema sa travom
http://www.youtube.com/watch?v=eN_YBpt3NKU
4jutra s pauzama i cekanjem prikolica
pogledaj kakvi su nozevi na prvim valjcima, i valjci moraju imat malo lufta kad ih uhvatis rukom da se klimaju ljevo desno nesmije nigdje nista lupat kada radi a ovaj sto si stavio uglas vidi s da je u dobrom stanju i da nebi na njumu trebalo bit nikakvih problema
mogu biti ali one se ostre upalis silokombajn i otklopis onaj lim na njemu i onda na jednos stangi imas ruku koja klize po toj stangi i u toj ruci je brus i imas kotacic koji okreces i on primakiva brus prema rotoru s nozevima i tako se oni ostre budem sutra uslikao to pa cu stavit slike da to malo bolje pojasnim
to ti je ovaj kotacic sto je zaokruzen na slici pomocu njega priblizavas brus prema nozevima