izračunaj koliko si uložil +neka zarada i to je to ,inače bunker ima oko 1 tonu i kod mene to ide po 1000 kuna jer se ne isplati gnjavit za manje love za 2-3 bunkera ,u tvom slučaju može mali popust kad bi čovjek uzel sve ,još ti je jednostavnije izračunat kubikažu kola-prikolice npr. 3.6 m3 ima oko 2100 kg (provjereno jer sam ja vagal i tak prodaval)Jaga kaže:Misliš da je premalo ili previše? Kukuruz izgleda super ima ga ko u priči!
to ti je KWS-ov 1394,imao sam ga i prošle i predprošle godine kao o pioneer-ove A24,H24,M34 i R10.ove godine sam totalno izbacio pioneer jer sam dvije godine za redom sa njim imao lošije prinose.vjerovatno se mnogi neće sa mnom složiti ali kod mene je tako ispalo.do prije tri godine na KWS nisam želio ni pomisliti a sada samo njega sijem.vjerovatno da KWS-u bolje odgovara ovo podnevlje.gmiža kaže:josip123 koji je ovo hibrid na slici-klip :?:
josip123 kaže:to ti je KWS-ov 1394,imao sam ga i prošle i predprošle godine kao o pioneer-ove A24,H24,M34 i R10.ove godine sam totalno izbacio pioneer jer sam dvije godine za redom sa njim imao lošije prinose.vjerovatno se mnogi neće sa mnom složiti ali kod mene je tako ispalo.do prije tri godine na KWS nisam želio ni pomisliti a sada samo njega sijem.vjerovatno da KWS-u bolje odgovara ovo podnevlje.
A zašto ! :shock:KRESO kaže:josip123 kaže:to ti je KWS-ov 1394,imao sam ga i prošle i predprošle godine kao o pioneer-ove A24,H24,M34 i R10.ove godine sam totalno izbacio pioneer jer sam dvije godine za redom sa njim imao lošije prinose.vjerovatno se mnogi neće sa mnom složiti ali kod mene je tako ispalo.do prije tri godine na KWS nisam želio ni pomisliti a sada samo njega sijem.vjerovatno da KWS-u bolje odgovara ovo podnevlje.
i ja sam prije 2-3 godine izbacio pioneer , sad samo sijem rwa i bc sorte
Helena kaže:A zašto ! :shock:KRESO kaže:josip123 kaže:to ti je KWS-ov 1394,imao sam ga i prošle i predprošle godine kao o pioneer-ove A24,H24,M34 i R10.ove godine sam totalno izbacio pioneer jer sam dvije godine za redom sa njim imao lošije prinose.vjerovatno se mnogi neće sa mnom složiti ali kod mene je tako ispalo.do prije tri godine na KWS nisam želio ni pomisliti a sada samo njega sijem.vjerovatno da KWS-u bolje odgovara ovo podnevlje.
i ja sam prije 2-3 godine izbacio pioneer , sad samo sijem rwa i bc sorte