Re: Sjetva kukuruza
Ove godine sam kupil 25 paketa PR36 P85,meni nema boljeg za svinje i ovce,ima super kvalitetu,tvrdi je,a za razliku od drugih polutvdunaca ovaj je i super rodan,jedan od najrodnijih kukuruza,a iz godine u godinu je stabilan,nikad ne podbaci,svinje se gute u njemu,a za berbu u klipu sam zel novu florenciju F38 lani mi je bila fenomenalna,veliki klipi,prekrasno i teško zrno,a berač ju super čisti,tak da mi je bila super po svemu,prinos joj je pravi.ZA klip sam kupil i neki novi T06,vele da ima 22 reda na klipu koji je inače veliki,dugački,a to nosi i jebački prinos,al bumo vidli. Za berbu u zrnu imam Y12,M34 i N01. Prije sam bil samo na A24,H24 i M34,al ovi novi su mi lani odskočili,tak da sam uzel njih.
To je moj izbor i mislim idućih par godina imati tu kombinaciju,a za silažu B23 i N43,nemaju konkurencije ni po masi ni po udjelu zrna...
Nekak se osjećam sigurniji uz Pionire,svaka čast i drugima,al previše je uloga u toj proizvodnji da bi se igral s nečim drugim,ipak pionir je pionir,bar za ljude koji nisu hobisti u toj priči...