• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sjetva KUKURUZA 2011.-2012.

• Temu pokrenuo Skin megane 2
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
slike svih ovih corn-eva odlične...kapa dolje bećari!
ništa se nemojte čuditi veličinama,visinama...
kukuruz trenutno ima idealne uvjete za rast i razvoj što se tiče vremenskih prilika!
još k tome tko se je potrudio da sve napravi "kak se spada" dobiju se ovakve slike!

ne treba previše hvaliti, nek se stvari odvijaju svojim tokom a na jesen PUNE RUKE POSLA ako Dragi Bog da!

KREÅ O

Član
Tu od
10 Lis 2011
Poruka
532
Da, PR37M34. Susjed i ja malo-malo sjednemo na nase ljute kineske skutere i prasimo okolo po poljima. I on cesto cita ovaj nas forum samo mu se neda registrirati.

Ja mislim da te je htel pitati ko vas je slikao na drugoj slici, dok se ovaj drugi dole ne vidi.:mrgreen: Jel idete često sami u kukuruze ? :mrgreen:

Šala, bez ljutnje. Nisam mogo odolit.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Zivo je bilo tek nakon obilaska polja kod jedne tete nasih godina uz hladan Pan...
Ovaj zadnji splitski pride je izgledao nadahnuo i nove ljubitelje, jbga moram se i ja malo nasalit

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
Da, PR37M34. Susjed i ja malo-malo sjednemo na nase ljute kineske skutere i prasimo okolo po poljima. I on cesto cita ovaj nas forum samo mu se neda registrirati.

pitam te zato što i ja imam pioneer PR36P85 i potpuno je istte veličine ko tvoj, ima isto tako tamne listove i veliku lisnatu masu. Otkad sam prešao sa Bc-a na pioneer tek sad imam kuruze kakvi trebaju biti. Svaka čast pioneeru i nek je najskuplji ali je i najbolji:prayer:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
nije to baš ni mala razlika, između pioneera i Bc i OSSK......skoro je duplo skuplji.......

postoji jako stara izreka, "kako siješ, tako ćeš i žeti".......

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
nije to baš ni mala razlika, između pioneera i Bc i OSSK......skoro je duplo skuplji.......

postoji jako stara izreka, "kako siješ, tako ćeš i žeti".......

ili, ako neznaš šta je dobro znaš šta je skupo :roll:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ja sam visok 193 a kukuruz me je presio, to je pioner PR35 P12 grupa 500.

tako sam i mislio da si visok, a visinu kukuruza sam približno pogodio. ima i malo više od 2 metra.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sve ovisi od ljeta,fao 300 je pa budemo vidjeli,ali najvjerojatnije meljava klipa

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
DSC_0304Kopiraj.jpg

DSC_0305Kopiraj.jpg

Gradacac2

Član
Tu od
13 Pro 2010
Poruka
183
Sper su vam kukuruzi.
Kod mene katastrofa.Ovi sto su prije sijani polako se oporavljaju od Grada koji je padao 13-og.Neki su morali i presijavat.Ja nisam Pa sta bude.
A danas sam posijao ZP 341 na parcelu gdje je grasak bio.
pa cemo vidjet za sta ce bit.Dali zrno ili silaza.
uglavnom godina katastrofa.

phenom

Član
Tu od
11 Lip 2012
Poruka
43
mi smo posijali zp 684 i dobro napreduje i imamo zlatku sijanog poslije mjesavine zobi i psenice te planiramo za silazu sutra ce biti slike

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh