R
Renato5820
Guest
a da li ima ko iskustva sa hibridima od Osječkom instituta?
a da li ima ko iskustva sa hibridima od Osječkom instituta?
A koji su uvjeti za dobiti sjeme na pokus??
da a to je zato što prije odpušta vlagu
od pioneera za branje u klipu je npr. hibrid P85
ja ove godine ću sijati Y12,A24,N01,P85...nabavio sam po cijeni 301,76kn/vrećica
U kojoj trgovini je Pioneer po ovoj cijeni, ja bih trebao nekoliko vrećica A24? Kod nas u VT još ništa od Pioneera još koji tjedan izgleda :roll:
imam jedno neobično pitanje.
pošto nije obavljena osnovna gnojidba na jesen (točnije na jednoj parceli je samo zaorana kukuruzovin, a na drugoj kukuruzovina i stajnjak) ako bi gnojio sijačicom sa 15icom znači da neću dobit povoljan omjer npk za kukuruz. mene konkretno zanima kako bi bilo da u sijačicu pomiješam npr pola 15-15-15, a pola 7-20-30. jel bi to valjalo, hoće bit biljci dostupno gnojivo na vrijeme?
ili još radikalnija varijanta. kako bi izgledalo da umjesto 15ice stavim samu 7icu u sijačicu (uz možda dodatak kan-a ili uree?
ako misliš gnoj sijat sa sijačicom ni u kom slučaju nemoj miješati sa ureom jer će se početi topiti i lijepiti i neće ti izlaziti.ja sam inače sijao na način da sam u sijačicu stavljao samo 7icu a na brazdu bacio ureu
ako misliš gnoj sijat sa sijačicom ni u kom slučaju nemoj miješati sa ureom jer će se početi topiti i lijepiti i neće ti izlaziti.ja sam inače sijao na način da sam u sijačicu stavljao samo 7icu a na brazdu bacio ureu
ljudi ja cu morat nabavit za sjetvu 130 vrečica