budi zadovoljan i sa jednim ako je od pola metraA jel postoji jos koji hibrid da daje dva klipa?
svaki ce dati dva klipa ako rijetko posadis i dobro nagnojis ::::::::::::::
A da gusto posadis,tj normalno pa da dade dva klipa,jel postoji takvo sto
dali je neko sijao od BC osmana za pečenike znam da su pakiranja od 3000 zrna samo neznam koliko kostaju?
Uspio sam nabaviti i RWA sjemnski kukuruz, hibrid Brixxo, FAO 320.
Cijena pakovanja od 25 000 zrna je 336 kn. Sjeme je uvoz iz Francuske.
Sve pohvale firmi RWA na uslužnosti iako sam uzeo tek nešto malo za probu, posebice vrlo ljubaznoj i oku ugodnoj gospođici Ivani.
ubacio bi se ako moze?
kakav je hibrid Bc 572? dali ga netko sije od vas?
Puno hvala bas sam danas kupil vrecu za 1400hvati 375kn, tretirana je protiv crvi zato je malo skuplja.:
kakav je to hibrid? Nikad čuo,a nemrem ga naći na BCovim stranicama.Ima neki broj?
ako ti treba 1 vrecica jacu tije dovest jer idem cesto za dzakovo samo javi koji broj i sta hocesLjudi jel zna netko gdje se u Slavoniji može kupiti novosadsko sjeme kukuruza, ako ga uopće ima kod nas za kupit??
ako ti treba 1 vrecica jacu tije dovest jer idem cesto za dzakovo samo javi koji broj i sta hoces
Bok!
trebam informaciju...
Ovih dana dolazim prema Zagrebu pa bi iskoristio put za kupit sjemenski kukuruz,a neznam di,znači može neka bolje agrarija da ima nešto pioneera ili kws-a na zalihi u pravcu karlovac- zagreb.
hvala :drink: