3381 tretirani 400 kn danas naruceno!
malo skupo,ja prije par dana platio iste takve 385kn
3381 tretirani 400 kn danas naruceno!
malo skupo,ja prije par dana platio iste takve 385kn
kakav je taj 3381 jel dobar
danas naručili kws 3381 i mikado tretirani gauchom gratis cjena 350+pdv 437sa pdvom
Ja idem u sijetvu od 20.4. pa nadalje sve ovisi od vremenskih uvijeta kad se moze pripremit za sijetvu i prosle godine susa je smanjila prinos al nije strasno sve u svemu jako zadovoljan sijan Pajdas i nesto malo Zlatko ove godine ce najvjerojatnije ic samo Zlatko!
Kako ti se pokazao Zatko u suši, koliki je bio prinos i kakva je zemlja kod tebe jel pjeskulja il je teška
Ne siješ kad se tebi hoče. Moraš napravit dobru pripremu, ne sijat duboko u zemlju do 5 cm, jer je dublje još uvijek hladnije. Prati prognozu na DHMZ i temperaturu tla. Mora ti biti iznad 6-8 stupnjeva temp. na dubini sjetve duže od tri dana. Moraš sijati gušče radi gubitaka i naravno to popratiti sa gnojenjem. Kupit sjemenski kukuruz koji je predviđen za raniju sjetvu i ima dobro nicanje. Ako posiješ oko 10-20. 04. ne bi joj trebao mraz naškodit, jer do osmog pera se oporavi od mrza. A kad ju ranije posiješ ne izađe odma van, jer je hladnije. Ako ne misliš tako sijat, onda bolje pričekaj pod kraj 4. mj. i posij kukuruz, jer ti taj bude prešišao ovo posijanog ranije.
ove godine sjetva oko 10.4. a prošle sam posijao 25.3. i to se jako dobro pokazalo, jer je u proljeće bilo dosta kiše i onda poslije toga ni kapi do berbe.......svaka godina je za sebe, pa nema univerzalne formule
Teško je planirati početak sjetve kad je kod nas blato do guzice a i vjerujem da kod vas je dosta vlaznije nego lani, mislim da je lanjska godina priča za sebe...
Ma da bi ja volio vise da slici 2011.
nije s mesurolom,neki gaucho,i mislim još nekaj,ali nije protiv ptičurina,a meni je to najvažnije...