Ja samo još u prvom i drugom mjesecu nabavio sjeme.. onda su cijene bile nekako najpovoljnije...Gnojivo stoji još od Božića! A još ne znam možda budem imao i viška sjemena ako mi ovaj jedan iz Pioneer-a donese reklamni, zadnjih godina je donosio, valjda će i ove..
nemoj se tome veselit da ce donijet...ove godine ce dobiti samo oni koji rade pokuse jer sjemena bas i nema i meni trebali donijet pa mi tako rekli
Ma donese ili ne, nema veze, imam sjeme za sve svakako..ako donese onda ću imati viška i opet dobro spremim ga za sljedeću godinu.. Al ljepše je kad donese..giggle): :icon_mrgreen:
tak meni jednom ostalo 2vrecice y12..dode sjetva sljedece godine otvorim ja vrecice a ono leptira za rasad
ja kupil dvije vrečice pajdaša i dvije 444 a ono kaj bu sfalelo to ide iz kuružnjaka,tak već godinama delam i svaki put je dobra kuruza.Ima kod nas jedan lik svake druge godine kupuje sjeme i ima dobru kuruzu
kod nas je planul u roku par dana ja sam kupil prije mjsec dana po 425 kn a i na radiu bila neka emisija od bc-a bil neki dasa i rekel da ove godine nema puno pajdaša u prodajikod nas ponestalo pajdaša još prije 3 tjedna, ko zna di ga ima, trebao bih 5 vrečica po 25000 zrna?
ja juče posijao dijetelinu a kukuruz iduči tijedan,lijepo se osušilo ovih dana.