danas posprican kukuruz sa Taskom. provjereno vec par godina i uvijek bude dobro
sijao sam 28.04. kukuruz bc462. do sada ako ga je izaslo van 10% i to ako. isao sam malo ceprkati i vidim da je velika vecina zrna pustila klicu u zemlju po par cm dubine, al nece van zemlje nikako. susjed je sijao tjedna dana nakon mene(neznam koji kukuruz) i njemu se vec pozmaju redovi. oce bit sta od toga ili da se pripremam za presijavanje il sta?
neznam sta da radim. dali da ga cekam jos, il da idem presijati?Ja sam ove godine prvi puta sijao BC 462, 01.05 i danas sam išao vidjeti - lijepo je niknuo. Doduše, malo nejednako, ali je skoro sve do dva lista.... Ne znam u čemu je problem kod tebe, ali je svakako već odavno trebao niknuti... Probaj se informirati u BC institutu, mada će sigurno reči da je greška u sijanju...
Skup je taj Task.
1.5 kn za 1 gram
Kukuruz sijan 26.4. nikao uredno kao i trava u nicanju, šprican 9.5. sa 3l/ha lumax nakon šest dana čist od trave a suše se i trave uz među koje su zahvačene špricanjem. Izrazito sam zadovoljan za sada.
laudis,koristim 2godine,,odlican je,,samo uz njega banvel,,za slak,,