Koliko ja vidim, na stranicama Poljoprivrednod instituta Osijek još nema kataloga sjemenskog kukuruza za 2013. godinu. Ima samo za 2012. godinu.
Ima 5.2.Osiječki u Šandrovcu i 12 . 2 ima Bc naj jednostavnije ti je da odeš na stranice instituta i vidiš koji je njihov zastupnik za našu županiju i on ti kaže točno mjesto i vrijeme
danas bilo u podne predavanje kws-a u šljukingonu a sutra tamo ima monsanto,odnosno dekalb..mislim da oko 1.
ima rwa i bayern sad neznam točno dali 4 ili 6 u šljukingonu..provjerit ću pa ti javim:icon_wink:nazalost pobjeglo mi je ovo zadnje..iako bi izgubio koju vlas zbog imena mons.....
e dečki imam ja jedno pitanje dal je itko sijal novo sadski 444 stjecanjem okolnosti morem doči do sjemena pa me zanima dal je to još uvjek ista kuruza ko i prije rata jer smo ju tad sijali i bila je vrh vrhova
e dečki imam ja jedno pitanje dal je itko sijal novo sadski 444 stjecanjem okolnosti morem doči do sjemena pa me zanima dal je to još uvjek ista kuruza ko i prije rata jer smo ju tad sijali i bila je vrh vrhova
točno 2 vrečice po 25000 zrna.koliko sjemena mi treba za sijanje površine jutro i fertalj?
hvalaaa :icon_winkle:
a mi ovdje u slavoniji 500 kila po hektaru prosijek pa ti gledaj........
koliko sjemena mi treba za sijanje površine jutro i fertalj?
hvalaaa :icon_winkle:
Uh...koja je to gustoća sklopa onda??točno 2 vrečice po 25000 zrna.