Kod mene poslije ovih kiša buknula trava, ovaj Radazin extra nije za ništa, ne ide to više na moju oranicu, tri litre otišlo na pola rali i ambrozije ko u priči, sramota.
po rali 2.5 litar radazina extra i 3 dcl legionara. Kukuruz smazala sovica pa presijavano ( samo sam išao sa sijačicom ) i još uvijek čisto. Jedino nije sredio sirak ali njega sam počupao ručno. Svega par kvadrata ga je bilo
Kod mene radazin i to u manjoj dozi pun pogodak
radazin je kod mene se loše pokazao, više ga uopće nekoristim, samo kombinacija motivell+cambio ili sorgum+cambio je po meni još bolja kombinacija............
bit će mase za oranje, al nažalost se nesmije zapaliti kukuruzovina, to pravilo je po meni dosta loše...........
Nisi u pravu.
Spaljivanjem uništavaš mikroorganizme koji razgrađuju tu masu.
..Pitanje za Zvonimira KWS:Ove godine imam posijan kws 3381 i 2376,sijani su isti dan, ista priprema,gnojidba... 2376 ponikao super i sad je prekrasan kukuruz sa 2-3klipa na svakoj stabljici,a 3381 nicanje katastrofa,izniklo tek oko 50% pa naknadno jos oko 20-30%,dosta lose napredovao al sad nakon svih ovih kisa ipak se izvuko al opet to nije to...,i jos samo da dodam da ova njiva na kojoj je 3381 neusporedivo bolja od one druge 2376...Pa me zanima u cemuje problem:staro sijeme,vremenski uvijeti,agrotehnika...???
..Pitanje za Zvonimira KWS:Ove godine imam posijan kws 3381 i 2376,sijani su isti dan, ista priprema,gnojidba... 2376 ponikao super i sad je prekrasan kukuruz sa 2-3klipa na svakoj stabljici,a 3381 nicanje katastrofa,izniklo tek oko 50% pa naknadno jos oko 20-30%,dosta lose napredovao al sad nakon svih ovih kisa ipak se izvuko al opet to nije to...,i jos samo da dodam da ova njiva na kojoj je 3381 neusporedivo bolja od one druge 2376...Pa me zanima u cemuje problem:staro sijeme,vremenski uvijeti,agrotehnika...???