Taj top kod mene nebi jutro docekao.
pa nevjerujem da bi i kod mene preživio dvje noći osim ako bi ga vezao za svoju nogu
Taj top kod mene nebi jutro docekao.
pa nevjerujem da bi i kod mene preživio dvje noći osim ako bi ga vezao za svoju nogu
Sve u svemu izgleda da ipak nakraju nebude tak mala cjena kukuruza, moglo bi se desiti da ga na kraju nebude koliko je očekivano...
Karlovačko si mogel slikat na stolu a ovo nisi podkrijepio dokazima. :drink:Decki jucer sam se nakon 15ak godina provozao starim stazama malo put Madjarske odakle smo 90ih vukli cudo smjese za svinje i Bog zna sto sve ne. Mogu vam reci da sam stao zatecen, duboko razocaran i zapanjen stanjem kukuruza. Malo je rec KATASTROFA. Lani je kod nas bio jako los a bio sam u slavoniji i vidio zlo sto ga suša stvorila a ovo juce nemogu vam opisati. Radi se o dijelu od Gole do Nagyatada. Tamo vise nema pomoci, osusen 75% i malo koji da su izrasli veci od haube traktora. S nase strane granice su u osjetno boljem stanju a ono preko nisam mogao niti zamisliti. Sjecam se nekad da je tamo bio strahovito rodan kukuruz, visok, cvrst, zelen do kasne jeseni... kod nas je bio dobar a tamo jos bolji medjutim ovo juce vidjeno da mi netko pricao ne bih mu vjerovao!
Standardno dobar BC 572, najlošiji dio, cca 50m2 pjeskovito tlo ali se još drži. a na drugoj slici zadovoljavajuće.
U mom kraju kukuruz lošiji nego prošle godine..U zadnjih 2 tjedna se posušio skroz..Visoke temperature bez kiše i eto ti zla..Klip se nije ispunio kak treba,zrna neče bit ,stabljika je polu suha..