S
spic87
Guest
ma ja sijem za svoje potrebe imam 1 hektar
za kukuruz nebacam stajnjak.......15 100kg, ureea 100kg i prihrana kultivatorom 100kg i to je sve,iako da imam stajnjak, bacio bi ga pod brazdu.......i kukuruz bude dobar, prošla godina je bila loša, al opet sam ga imao...... i klipovi budu isti kao da sam bacio više gnojiva, nema tu razlike.......
jedno pitanje, zašto 7:20:30 u brazdu, kada kukuruzu treba najviše dušika, a u tom gnojivu ga ima najmanje.......i koja je računica ako se baca 7ica u brazdu, ja ju jednostavno nevidim......
Molim vas preporucite mi koi da uzmem koi se pokazao u ovoj susi dobar daje
imaš u poljocentar križevciGdje ima sjemena Dekalb za kupiti?
Pozdrav,
ajmo neka preporuka za hibrid za silažu koji je više stabljike ,a da je u najnizem cjenovnom rangu
ja sam kupio Kws i pioneer.Kaže mi žena gdje sam kupio privatna poljoprivredna trgovina da je skoro sve prodala a ovu drugu naruđbu koju je poslala da je pitanje dal ce opce dobit kukuruz
Kws Mikado ti je tretiran gaučom gratis i cjena ti je oko 370knkakve su cijene kws-u i pionner-ima i dali su tretirani s necim
ja sam kupio Kws i pioneer.Kaže mi žena gdje sam kupio privatna poljoprivredna trgovina da je skoro sve prodala a ovu drugu naruđbu koju je poslala da je pitanje dal ce opce dobit kukuruz