@ MATIJA,
čemu ti služe one cijevi s tuljcima na mjestu deponatora umjetnjaka?
ja imam nekaj slično za saditi lučice
Kombiniraš Dual s još kojim sredstvom, za širokolisne korove, ili je on dovoljan?
ako siješ s sijačicom koja ima deponator za pesticide, onda dursban u prahu, ako nemaš onda tekući dursban te poprskat cijelu parcelu prije sijanja.Cjenjeni forumasi sta koristite za tretiranje sjemenskog kukuruza protiv zlicnjaka u zemlji?
ako siješ s sijačicom koja ima deponator za pesticide, onda dursban u prahu, ako nemaš onda tekući dursban te poprskat cijelu parcelu prije sijanja.
Mi smo krenuli u sjetvu, jucer i prekjucer posijali 25 ha kukuruza....
Ljudi pomoć mala, kad sijete kukuruz na ledini, koja vam je taktika za najbolje rješavanje korova i ostalo osim tretiranog zrna to se podrazumijeva.....
Ljudi pomoć mala, kad sijete kukuruz na ledini, koja vam je taktika za najbolje rješavanje korova i ostalo osim tretiranog zrna to se podrazumijeva.....
najbolje ti koristit neki kombinirani do tri lista,ali pricekaj da korov bude u fazi 1-2 lista,meni je prosle god bio kukuruz u fazi 4-5 lista a isao sam sa lumaxom i kukuruzu nije nista..samo moras pazit da korovi nisu u kasnijoj fazi od navedenog..normalno treba koristiti i ljepilo(okvasivac)..i kukuruzi cisti kao suza
kaj je to okvasivac?? nisam to nikada koristio, kako se koristi, prskanjem ili u sjetvi???kolka mu je cjena i gdje se može nabaviti??
okvasivac ili ljepilo mozes kupit u svakoj poljo apoteci...koristi se kad prskas odnosno mjesas ga sa sredstvom..on ti sluzi za,ma imas tu objasnjeno
http://www.agroklub.com/zastitna-sredstva/aktivne-tvari/okvasivaci-i-ljepila-207/
Cime planirate špricat kukuruz? Kakva iskustva imate sa lumaxom daliće da uništi i piriku?
mi danas uslužno idemo sijat oko 3 ha
sijačica spremna,sad joč treba gazda dopelati sijeme i umjetni...