lemon011
Novi član
- Tu od
- 28 Pro 2013
- Poruka
- 18
Koja je cjena Pioneer hibrida ?
N86, A24, N43 - 321 kn
V52, B23 - 331 kn
Y12, N01 - 341 kn
AquaMax hibridi - 351 kn
Plus pdv na sve cijene
Koja je cjena Pioneer hibrida ?
to su tvorničke cijene, mora još rabat ići na te cijene.
OSSK 404 i 515 i još dva hibrida tretirani su po 285 kn u Brazdi Vtc,na više se vjerojatno može koji % dogovoriti.Pioneera su danas trebali dobiti.
Ja sam naručio DKC 5276 -814 kn,DKC 5031 i DKC 5401 bi trebalo biti oko 795kn u Dibi Suhopolje.
Ureu bih izbacio zbog snižavanja vlage. Već nekoliko godina imam najvišu vlagu u berbi uz iste hibride kukuruza. Urea je cjenovno čak i skuplja od 15-15-15 pa sam se bolje odlučio za njega i povećati udio P i K. Čak razmišljam u slučaju suše da kultiviram bez KAN i da idem folijarnom prihranom. Vidjet ćemo kakav će biti rezultat. Prskanje kako sam i rekao Elumis Peak, a sije se KWS Kornelius tretirani na 17 ha i za probu na 1 ha OS 378 tretirani.
Ureu bih izbacio zbog snižavanja vlage. Već nekoliko godina imam najvišu vlagu u berbi uz iste hibride kukuruza. Urea je cjenovno čak i skuplja od 15-15-15 pa sam se bolje odlučio za njega i povećati udio P i K.
kakva je visina kuruzovine na korneliusu i jel ima 2 klipa?
Ja sijem samo BC572, ove godine je bilo problema s moljcem kao i kod većine sorata u mom kraju, unatoč tome solidan prinos, kvalitetno zrno...možda za nepovjerovat, ja već sad imam narudžbe za prodaju u klipu s parcele za slijedeću godinu.
@toma84
kolko si platio?neznam sta je, al kod nas jos nema pioneer-a u trgovinama...