petar kaže:To je ona cesta prema polojama jel? A tuda se inače gazi dobro pa me nečudi
Ev i od mene jedna, htio sam ga izvuć iako gazde nije bilo tu, išao sam poslje ručka nazad na oranje, reko ajd da malo zajebavam al... Očito se preračuno, il je pivce krivo
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
[/quote]
dobro si ti zaglibio i kak si izašao van?
joj kak fora brat spašava brata(imt-imt-a) fora je kad gledaš imt 539 kak izvlači drugog imt-a pa kad bace dim iz auspuha kad kreneju to ti je užitak gledati male traktore dok se izvlače pa se bore da opet ne zapadneju nekud pa onda gas naprijed nazad pa se šofer još diže sa sica kao da ga bude on juš zaljuljao ludnica moraš se smijat očeš nečeš jer ja imam jednog susjeda koji mu mast izvadi dok ore po blatu a jedva siromak sam ide po polju a ovaj mu još plugove pušta u zemlju pa kad ode u blatodo koljena pa zapadne digne pluge do kraja i naprijed nazad i tak pol sata dok traktoru ne vidiš prve kotače van iz blata onda ide po nekog da ga izvuče al kak je to smiješno kad iz daleka gledaš i smiješ se jer samo onda s prednjom vučom traktor more do njega da ga izvuče jer to su drame kako se on zakopapetar kaže:Nisam ja zapo, nisam ga ni pokušo izvuć jer čovjeka nije bilo jer je već otišao po nekog kad sam ja naišao. Htio jesam, i mogao sam, imo sam i lanac u ursusu tako da...
@ bobo, ako malo bolje pogledaš vidiš da traktor ''sjedi'' na sredini i na plugu i nema nikakve šanse da sam izađe. Nije nešto puno ni šlajdrao jer je prebrzo naletio na to i ostao u ''zraku''. Baja je išao provuć brazdu jer tuda nekad teče potok pa....
@kikicMF, izvuko ga je mali ferac