Na raspletu sage o osovinama. Uzroku i posljedicama 😆
Daleko smo još od bilo kakvog realnog raspleta.
Iz prethodnih navoda imamo informacije:
- da su pukla dva rukavca od zadnjih osovina,
- da je trenutni teret bio oko 7 tona, a da je prikolica nosivosti 8 tona.
Da li je to navedeno odmah dovoljan razlog da okrivimo proizvođača tih dijelova "da su dijelovi od lošeg materijala i pod dimenzionirani"? Po meni nije, evo zašto mislim da nije.
Bili bi pametniji da imamo na vidjelu mjesta puknuča ta oba dva rukavca / osovine. Slika mjesta loma bi možda ukazala da je postojalo nekakvo djelomično, staro napuknuče, pa je sadašnji teret i nekakav "trzaj", udar u grabu na putu, samo dokrajčio od ranije "ranjenu" napuknutu osovinu.
Definitivno na toj prikolici mehaničar nije "nedavno" radio demontažu i preventivni pregled i servis kotača i ležajeva tih kotača, ako i je - onda nije spomenuto, jer je itekako bitno.
Također nemamo pojma koliko je ta prikolica stara, što je sve pretrpjela na svojim leđima, te koliko je zaista puta u svojem postojanju bila pretovarena i u kakvom omjeru.
Viđao sam u praksi u radionicama gdje sam sve radio koje kakve poluosovine na kamionima koje su pucale, kao i one koju su se usukale. Neznaš što je gore za popravljati.
A vidio sam i doživio kako nam je pukla osovina vitla mosne dizalice nosivosti 8 tona, bila je kao skalpelom prerezana. Ali, opet taj vražji ali, bezbroj su ju puta korisnici koristili tipkanjem po komandama ono "cap, cap, cap, cap" tko se razumije odmah bude znao da to ne piše niti u jednoj uputi, nije to teret 100 kg. Isto tako su nebrojeno puta dizali radne komade, proizvode težine do 12 tona (dizalica je bila nosivosti 8 tona).
Uvijek su se svađali s nama iz održavanja "pa ima i faktore sigurnosti", da imala je, ali su ju maltretirali milijune puta. Nisam pretjerao, radno intenzivna proizvodnja... Ali dok je ta osovina pukla i to pod teretom od samo kojih 5 tona, dok je njezina sajla zasvirala, a radni komad tresnuo između njih, naših pametnjakovića, nitko od njih nije priznao, ali je možda neki od njih i napunio gaće. Ako i nije, tresli su se od straha, blijedi kao krpe, a tako mudri i neodgovorni korisnici. I ova je osovina bila "hrga od čelika", s ogromnim faktorom sigurnosti - ali onda je samo tako "prdnula na rosu" kao skalpelom prerezana. Znamo zašto: zbog "cap, cap, cap" i učestalog pretovara dizanjem tereta i po 12 tona - dizalicom nosivosti 8 tona. "Vrč ide na vodu dok se ne razbije."
Hebiga opet je ispao esej

, isprika onima koje je zasmetala dužina teksta-