• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,820
Dobit će na krajevima rupe, bit će obrađeno u x i zavareno. S čim? Treba prvo vidjeti kako će se uopće ponašati var...

Nakon demontaže, otkriva sve svoje čari.

IMG_20231006_190900.jpg

@vlč.puknuti
👂👂🏻👂🏼👂🏽👂🏾👂🏿

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,820
Nije to felga od bicikla pa da je mogu vozat vamo - tamo.

Odradit će se kako mora, ponuđen mi je jedan profi varioc kojeg sam nazvao i pitao, poslao sliku. Kaže on ma to je pizdarija, to će CO2 riješiti samo iz vana. Reko hvala puno na ponudi, kad je to po pi*ke ladne vode, onda može svatko pošvasat.

Varioc da, ali samo onaj koji ima iskustva s felgama, teažiti takvog nemam volje jer ću se natezat kao pijan s gaćama, ovako, to mogu i ja napraviti kao netko tko će to prvi puta raditi, a neće me izut za 100€.

Šogor je atestirani varioc, ako baš ne bude išlo, bude on i to je to. Neću gubiti dane na to jer da danas nisam vidio, tko zna kada bi, a evidentno je da to nije puknulo jučer, već pitaj boga kada tako da, ne bih to svrstao u nuklearnu fiziku, ako se razumijemo.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,782
EVB 50, bazična elektroda i mora držat..
S 2,5 korijen, 3,25 zalijat i s jedne i druge strane i to je to..
Naravno pripremit flexom/biaxom X pripremu kak si rekel 💪💪🧑‍🏭

Pa ljudi odnavek doma švasaju felge, pogotovo na kombajnima. Ak bude prilike slikam jednu pošvasanu uzduž i popreko 🤣

Najnoviji postovi

Na vrh