• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike sa foruma u casopisima,oglasima i sl..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,397
evo posto se svako malo desi da listajuci novine, razne casopise ili oglasnike naletimo na slike koje smo postavili na forum, otvaram ovu temu da vodimo neku evidenciju o tome :D neka znaju da znamo ;)

c/p sa teme o njuskalu i ostalim oglasnicima:

Frajer prodaje klatecu poteznicu za IMT, pa mu se moja slika ucinila pogodnom da ju stavi na oglas...

http://www.njuskalo.hr/transport-pretovar/poteznica-traktore-imt-oglas-4499034

Malo oFF topic: Mojih slika ima po svuda...

Za jednu su me trazili dopustenje da ju postave u neku UN publikaciju. Imao neke postrno iza uljane repice posijane rane sorte kukuruza, susna godina bila kukuruz nikakav pa su trazili sliku loseg kukuruza poharanog susom u toj godini, a kukuruz pravi je super nikao i nisu mogli naci loseg kukuruza osim tog mog pa su me zamolili da im dam dopustenje da se "izvuku" na racun mog uzasnog postrnog kukuruza. Dozvoli sam im da iskoriste sliku i dobio sam preko maila link na tu publikaciju i zbilja, moja slika u sred nje kao "los primjer"

Druga slika se bez pitanja nasla u nekom daruvarskom listu i kolega slucajno listao dok je cuvao ovce i nadje i posalje mi MMS. Zbilja, moj traktor, moja njiva, a oko slike neki tekst i vidi se da je u sred novina...

Onda je neki tipus nasao slike moja oba traktora, pa ih stavio na njsukalo da e obadva prodaju (znao je cak i da je na 539 frisko odradjena generalka i znao je godista traktora i sumnjam da me to neki forumas vukao za rep), iako nije moj broj mobitela bio u oglasu, pa nisam nikoga ni prijavljivao.


Desavalo se da u gospodarskom listu izadje i fotografija sa naseg foruma (Bogecovih slika i u mljekarskom listu i u gospodarskom) sa poljoinfo foruma od jednog clana, i to sam mu uslikao i poslao...

Bude covjeku drago kad svoj stroj vidi u novinama ili negdje "sa strane" ;)

bilo je i šananin same u gospodarskom listu u reklami cini mi se oro internationala..

Bilo je i više mojih slika tu sa foruma po raznoraznim časopisima i predavanjima, nađe se i malo malo na kojoj poljo stranici na internetu.



danas mi je stigao gospodarski list br.4 2012.god - u temi o nepropusnom sloju tla ima slika ratarkovog podrivaca..
 
M

MOCO

Guest
mislim da preko slika treba staviti logo foruma, onda ih mogu "krast" ali taj logo im ostane.
 

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,397
sa nekim programom za uredjivanje ili obradu slika. nije neki problem da si to svatko napravi. i sam sam o tome prije razmisljao ali nisam znao sta napisat, kakav logo staviti pa sam odustao od te ideje.. :)
 

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
642
dobra tema :mrgreen: pa da bilo bi dobro da se može metit preko slika logo foruma, kao na oglasniku auti.hr
ja sam prije par dana bio na predavanju Hrvatske poljoprivredne komore pa je bilo slika i sa ovoga foruma :supz:
evo ova mi je ostala u sječanju
 

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
642
bas me zanima u kojem je kontekstu spominjana :mrgreen:

:mrgreen: hahaha da ovakve stvari u EU nisu dopuštene da če bit sankcija i da je to strogo kažnjivo, nečeš dobit poticaj ako budu tragovi na nekoj parceli dublji od 7 cm i još punoooooo toga ima :madmana::madmana:
 

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,397
svasta.. a oni smiju imati i preko koljena kolotecine :roll:
ali nije to tema sada.
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Na predavanju istog tipa na kojem je bio bole....bila je jedna slika SAME i OLT 2x14" od našeg člana toma84....al u dobrom kontekstu :)
 

kiraj

Član
Tu od
13 Ožu 2009
Poruka
303
Koristim picasu za slike, tu postoji opcija da se doda natpis na sliku.Evo kako to izgleda ,dodat moj nadimak.
Slika005.jpg
 

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
128
morali se bumo dogovoriti za nekakvi logo na sliki jer svi skupa uploadamo previse slika na ovaj forum a u danasnje vrijeme se ne pita cija je slika,gdje je objavljena ni za koju svrhu je.
 

zjockoo

Dobro znana faca
Tu od
15 Ožu 2007
Poruka
1,418
evo ja na forumu našao neku od mogućnosti i može se staviti u uglu slike.
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16983

Ovo stavljanje natpisa ispod slike neće nikoga spriječiti da vam ju uzme, obreže to i stavi gdje hoće. Treba staviti tzv. watermark na sliku. Dakle, "vodeni žig" u prijevodu. Može se staviti s mnogim programima, npr. Corel PaintShop Photo Pro X3 i sličnima...
 

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
551

Najnoviji postovi

Na vrh