ilegalac
Član
- Tu od
- 19 Velj 2010
- Poruka
- 909
ma zezam,režem uslužno oblačinsku višnju,pupovi su tek nabubrili
e hebi ga
ja se več htio ponudit za pomoč
ma zezam,režem uslužno oblačinsku višnju,pupovi su tek nabubrili
nemam vremena,trenutno režem 4 000 višanja,valjda ću do Uskrska svršit
osim ako gazda ne dovede ukrajinke:heart::heart::heart:
...što se "black amber" šljive tiče, od nje se baš nećeš puno pekmeza najesti...ona spada u skupinu američko-japanskih šljiva koje nemaju veze s ovim našim evropskim šljivama...kao konzumna šljiva OK (tko voli takav tip šljiva), ali za preradu baš i nije...vodenaste su i sa relativno malo sladora...Uzeo sam sadnicu Black amber šljivu, tražio sam konzumnu, ne za rakiju već za jelo i pekmez, ako mi može netko više reći o toj vrsti, planiram je na godinu razmnožit cijepljenjem na 20-30 ovih nekih divljaka što rastu gdje stignu.
bolje nabavi nešto od top selekcija,npr.top taste,top king......
...prekrasno je pogledati tvoje šljive, Zdravko
rayer:stvarno su prekrasne
jel to motokultivatorom sređeno?
bolje nabavi nešto od top selekcija,npr.top taste,top king......
...stanley i valjevku onda bi valjalo prije kiše lupiti "signumom" protiv monilije, a što se osice tiče, tu kiša ne bi trebala imati utjecaja...Hvala kolege
Sad me pati ovo vrijem što najavljuju.
Čačanska rana i rodna su za dva dana za prskanje ,skoro su odbacile cvijet a stenly i valjevka su u punoj cvatnji.
to je čačanska najbolja,veličine jaja,čisto konzumna,imam 170 kom takvih,meni se ne sviđaju po okusu,ali najbolje ih prodajem,jbg-oči kupuju
Krupna ,zrela početkom 7mj.,na pijaci ide kao alva-čačanska rana,bolja od č.najbolje