ovim putem vam želim nešto zanimljivo ispričati, danas je bio jedan član sa foruma kod mene, došao je po sjeme graška jarog, crnu zob, i jaru zob sa udjelom graška, ali ja nisam bio doma kad je bio , stoga mu se ispričavam, jer sam bio na satanku određenih faca u poljoprivrednom miljeu,ali bitna u ovoj priči je njegova želja da dođe do sjemena i da pokrene proizvodnju, iako ima radni odnos i on i supruga mu, stvarno se vidi po onom što je učinio da voli poljoprivredu.
e , stvar je kako je došao do mene, bogca, a nikad nisam dao broj telefona, nije mi poslao poruku, ništa, samo točan poziv na telefon koji inače ne glasi na moje prezime, na babi je.
e sad volio bi da on ispriča kako je došao do mene , jer je podosta zanimljivo, zapravo koga je angažirao u potrazi, a samo je jedan detalj vidio na slikama koji ga je vodio cilju :!:
i kad sam vidio da stvarno čovjek to želi i da to voli, iako sam napisao da nemam više sjemena, ovo je vrijedilo nagradit :!:
majstore svaka čast ovo treba smislit što si ti načinio da dođeš do mene :!:
valjda će ovo pročitat :!:
a taj član uvjek može nazvati i pitati što god želi, jer ipak me je čekao a dođem doma, a nisam mogao napustit sastanak, stoga moje isprike još jednom, iduče godine dobije extra popust
i ako sam upućen, ovo je moj 1000 post, 1000 savjeta, 1000 dobrih želja da uspijete i budete uspješnih, a moja nagrada je da budete uspješni, nitko sretniji od mene.
iako sam poznat jako u temama o krmnom bilju, tehnologiji proizvodnje, ishrani krava, ima toga još što nisam pokazao, samo treba pitat, jer vidim po privatnim porukama, pozivima, da ipak ljudi slušaju malo po malo, mic po mic, i znaju da sam uvjek tu, vjeran poput najvjernijeg psa.
pomogao sam ljudima koje nikad nisam vidio, čuo,nikad nisu napisali ni jedan post, samo pročitao njihove probleme, želje, tugu i veselje, a to je život i to treba cjenit, svakog čovjeka kakav god da je ako je čovjek :!:
hvala svima :!: