ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
juxi kaže:Dobro neoštetite, foliju na balama kad ih ovako umotane prevozite...jel imas koliko dugo da ih vozis do kuce?
Ako se pazi ne ošteti se bala, dobro je omotano i izdrži bez frke bilo kakav put, moš se vozit 100 km ak oćeš :mrgreen: , imam do kuće oko 3 km :!:
bogec kaže:ŠANANA kaže:ajd ti meni sad objasni a s koliko bi ti bala na jarom niskom grašku na ha bio zadovoljan :?:
imaš super prinos niskog graška, u dva mjeseca kolko je na polju to raslo si dobio finu masu, EJ DVA MJESECA :shock: , i druga kultura raste več i ti si nezadovoljan i veliš da nije bog zna što :shock:
izjava je ono :shock:
ozimi grašak od marija i mene je na polju od 10 mjeseca i naravno pošto je visoki i to duplo više i još malo više, da će imat puno više bala, ali i puno duže je zauzimalo zemlju
mario je imao malo bala na ha prošle godine, jer nije slušao mene, ove godine je slušao mene i ima fenomenalan prinos graška.
šanana imao si dobar prinos, i još kad se uzme u obzir da baš i nije prolječe bilo bog zna kakvo, nema mjesta za nezadovoljstvo
Ma ajde, kaj ti je, ja sam prezadovoljan, ma zadovoljan do neba, veli mi majstor što je baliro, da takav prinos na takvoj površini se ne viđa često, da je masa bila prava :mrgreen: :!: , zadovoljan sam još više zbog toga, do neba, ej čovječe, MOJE PRVE BALE :mrgreen: :mrgreen:
Još sad si i ti ovo rekao, ma još sam zadovoljniji i smireniji, ja sam očekiavo oko 20 bala, eto dobro sam prognozirao, da nije lema malo skurila zob, a i istina bilo je suho, bilo bi točno 20 bala, što je po meni dovoljno za niski grašak, a još ak ti veliš da imam super prinos, još sam zadovoljniji :mrgreen: :!: :!: :!:
Ali to nije sve, ja sam sad još luđi i ja obavezno rukam na jesen kombinaciju ozimog visokog sa pšenicom i crnom zobi, očekujem i nadam se da budeš imal sjemena za mene od sve 3 kulture za jedno 1,5 rali površine :mrgreen: :!: :!: :!: