ŠANANA kaže:Znači, bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja ču trebat za najesen crnu zob, grahoricu, ozimi grašak i pšenicu golicu
Ovo je dio mojih bala graška i zobi :!:
ovo naprijed je moja lucerna, a ono iza moja pšenica :mrgreen:
M.M. kaže:Šanana...ono desno dolje na slici, jel to tvoja rotokosa :mrgreen: :?:
Koliko imaš tu u komadu zemlje?
Hm... :scratch da nemaš ti kakve informacije o mogućoj izgradnji još jednog kolosijeka pa zato kupuješ sve uz prugu :scratch :mrgreen: :mrgreen:ŠANANA kaže:JE, moja je rotokosa to sem sliknul z 565 dok sam išel nakositi lucernu za zeleno :mrgreen:
tu imam u komadu oko 4 rali i lagano se širim, pola rali se kupuje na jesen i onda se to spaja i tak po malo kak koga nagovorim da mi proda :lol: :lol:
Pruga se nebude širila, to je sigurno, nego u 10-godišnjem planu je autocesta iza moje zemlje :mrgreen: :mrgreen: , a industriska zona uz prugu je u potezu, pa treba sve to pokupovat, a dalje čemo vidjet :roll: :mrgreen: :roll: :mrgreen:M.M. kaže:Hm... :scratch da nemaš ti kakve informacije o mogućoj izgradnji još jednog kolosijeka pa zato kupuješ sve uz prugu :scratch :mrgreen: :mrgreen:
Neka, neka treba se širiti, usput...kak se kreću cijene kod tebe?
Pruga se nebude širila, to je sigurno, nego u 10-godišnjem planu je autocesta iza moje zemlje :mrgreen: :mrgreen: , a industriska zona uz prugu je u potezu, pa treba sve to pokupovat, a dalje čemo vidjet :roll: :mrgreen: :roll: :mrgreen:ŠANANA kaže:[quote="M.M.":3dbe5di3]
Hm... :scratch da nemaš ti kakve informacije o mogućoj izgradnji još jednog kolosijeka pa zato kupuješ sve uz prugu :scratch :mrgreen: :mrgreen:
Neka, neka treba se širiti, usput...kak se kreću cijene kod tebe?
Helena kaže:Dečki moji evo da vidite koliko kod nas kasni vegetacija i kako izgleda prva parcela u povijesti livanjskog kraja ,zasijana stočnim graškom i zobi ,nije baš nešto ali mislim da je zadovoljavajuće ,da će naredne sezone biti još bolje ,slušajući bogecove preporuke na dobrom smo putu da postanemo livanjski bogeci ,ha ha Ovako, sad bih molili sve vas a posebno bogeca, da nam kaže kako bih ovu zasijanu smjesu bilo najbolje spremiti . Isključite mogućnost rolanaja u rolo sa foliom kao što vi to radite ,jer takva tehnologija nije još stigla kod nas ,mada bih je rado primjenjivali ,dali masu spremati kao suho sijeno ,ili pokušati silirati sa samoutovarkom ,ili pak dogoniti kravama kao zelenu krmu . Na slici je samo jedna parcela inače je zasijano nekih hektar .
Helena kaže:Ma imali smo jaku želju i volju da siliramo ali kiša, kiša svaki dan već tri tjedna .Krenuli smo skidati i dovoziti kravama,ovako sad izgleda smjesa . :madmana: