S
salinjo
Guest
Nema vise, zvao jutros. Nema ni As agro ni Bc ni osjecki institut. Cini se da je jedina sansa ako ima netko kuci nesto viska... Pa ako ima, neka se javi..
meni je stigla analiza za 9mj.iako sam 2kl radi s.s.,proteini su 3,47 upravo radi sjenaže od grahorice i pšenice,sačmu ne jedu nikakvu,znači ima nešto a meni se osobno nekako više sviđa ta grahorica od graška,ali budem na prolječe usijao u jaru zob proljetni ,to bude zgodno kad se požanjeartyman:
ne znam ali krave bolje su jele tu smjesu nego grašak i pšenicudal znaš kolko ti proteina ima u toj sjenaži grahorice i pšenice
Jel bi bilo kasno da se poslije 1.11. posije još neki mix žitarica koji bi se kosio za zeleno tamo u 4. ili 5. mj nagodinu??
ima direktno u Bc-u , ja mislim da ima i kolega dino nekaj za prodat al nisam siguran...
čim se da na zemlju...od 10.2 na dalje...da za zrno ga imam uvijek, al mi je u silosu pomiješan sa zobi..
Evo slike mog stočnog graška i pšenice, sijano prije dva tjedna 29.09.12. Sjeme je majstor Bogec, sijao sam rastepačem za umjetni i jedan plitki prolaz roto drljačama, posijano 2 rali.