• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

smjesa za svinje

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
kako se kreću cijene premiksa, npr. nekog kojeg bi koristio za hranit prasad? ...koji proizvođači, ...milkivit???

2310980

Član
Tu od
6 Lis 2011
Poruka
137
od isprobanih Biomin, Sano, Shaumman,Likra... Milkivit mi je najbolji,za odojke od kad krenu jesti do 30 kg težine znači bez mijenjanja prehrane tipa početna pa onda do 20 kg pa od 20 kg do 30 kg, Milkivit piglet (sadrzi soju) vreća 20 kg 168,00 kn za 10 komada treba 5 vreća, mi smo prezadovoljni, za krmače isto koristimo Troumix-217 ide 5% mi ne stavljamo soju uopče u prehranu svinja, budući da imamo poveći broj svinja svašta smo od njih probali i sve se pokazalo dobro!

cizmesinkin

Član
Tu od
19 Sij 2011
Poruka
314
od isprobanih Biomin, Sano, Shaumman,Likra... Milkivit mi je najbolji,za odojke od kad krenu jesti do 30 kg težine znači bez mijenjanja prehrane tipa početna pa onda do 20 kg pa od 20 kg do 30 kg, Milkivit piglet (sadrzi soju) vreća 20 kg 168,00 kn za 10 komada treba 5 vreća, mi smo prezadovoljni, za krmače isto koristimo Troumix-217 ide 5% mi ne stavljamo soju uopče u prehranu svinja, budući da imamo poveći broj svinja svašta smo od njih probali i sve se pokazalo dobro!

Imam 46 krmaća,probo sam likru,šauman,salvano,sano,kušića i na kraj sam ostao na Milkivitu wineru za odojke i 217 za krmače,sve riječi pohvale,jedino nisam bio zadovoljan za 22oo sa cijenom,tako da za nazimice i nerastove u testu koristim biomin mast 8000 i sa njime sam isto zadovoljan.to su moja iskustva,a vi se sa time nemorate složit.

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146

koliko posto ovog pigleta stavljaš u hranu?

2310980

Član
Tu od
6 Lis 2011
Poruka
137
koliko posto ovog pigleta stavljaš u hranu?

to je vreća premiksa od 20 kg pomješanog sa sojom tako da gotove smjese napravim sa tom vrečom 90 kg znači dodam ječam ili tritikale ili pšenicu, kukuruz i još stavim i posija malo

Lambo R3 EVO 100

Novi član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
12
Ja sem proizvodjač odojaka omam oko 30 krmača i momentalno koristim milkivit premikse, do nedavno sam radio sa SANOM i u zadnju godinu dana imao sam gubitke vise od 70 odojaka zbog lošeg i nekvalitetnog pigi-a. naime gospoda su odlučila maksimalno zaraditi i stavili unutra jeftinije komponente tako da odijsi nemogu probaviti i fizički se truju i na kraju ugibaju. Zato ljudi bježote od SANA

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
Hranim sa Ibeka Panto proizvodima i nikad nisam bio zadovoljniji sa rastom odojka , i sa fazom odbića , nemam apsolutno nikakve probleme kod odbića , odojci kad idu van su stari 2,5 mj, prosjek 28 kg...

http://www.hl-futter.de/de

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
u Rijeci je glavno skladište i firma , a ima i u Donjem Fodrovcu kraj Križevca...

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
u Rijeci, to mi blizu imaš neku web adresu ili mail ako nista drugo brot telefona

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Koliko sojine sačme da stavim u smjesu za odojke poslije odbijanja od krmače? ostale komponente su ječam i kukuruz.

JOSIPDOLAC

Član
Tu od
30 Srp 2014
Poruka
141
Hranim sa Ibeka Panto proizvodima i nikad nisam bio zadovoljniji sa rastom odojka , i sa fazom odbića , nemam apsolutno nikakve probleme kod odbića , odojci kad idu van su stari 2,5 mj, prosjek 28 kg...

http://www.hl-futter.de/de

Ja koristim sano boni , bapsi , pigi 20% kukuruz 40 % tritikala 20 % ječam 20 % do 30 kg. poslije samo umjesto pigija premium 2,5 mj. 38 kg . 10 kg po komadu teži od tvojih valjda je do pasmine.

Prilozi

• stari 3 tjedna  10  komada.JPG
    stari 3 tjedna 10 komada.JPG
    30.1 KB · Pregleda: 251

JOSIPDOLAC

Član
Tu od
30 Srp 2014
Poruka
141
od kud ste?

Koga pitaš , ovo što ja pišem tako ja radim,ja držim svinje takoreć za svoje potrebe 2 krmače ali ne mogu valjda sve pojesti pa ima za prodati ne živim od ovoga ovo mi više služi kao hobi ali ništa se ne radi badava.Ja koristim sano boni , bapsi , pigi 20% kukuruz 40 % tritikala 20 % ječam 20 % do 30 kg. poslije samo umjesto pigija premium 2,5 mj. 38 kg .

Prilozi

• to je ta  farma.JPG
    to je ta farma.JPG
    34.1 KB · Pregleda: 373
  • stari 3 tjedna  10  komada.JPG
    stari 3 tjedna 10 komada.JPG
    30.1 KB · Pregleda: 148

Najnoviji postovi

Na vrh