• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

smjesa za svinje

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,166
Hranim sa Ibeka Panto proizvodima i nikad nisam bio zadovoljniji sa rastom odojka , i sa fazom odbića , nemam apsolutno nikakve probleme kod odbića , odojci kad idu van su stari 2,5 mj, prosjek 28 kg...

http://www.hl-futter.de/de
matija jel više ne koristiš likru,da li netko koristi ekstrudiranu soju u ishrani svinja

cizmesinkin

Član
Tu od
19 Sij 2011
Poruka
314
pa kako to sad najednom,a lani ste ju hvalili.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
hranim sa pantom sad več godinu dana , likra je bila dobra isto ništa ne velim ja , ali cjenovno neprihvatljiva

sa pantom sam izuzetno zadovoljan , pogotovo sa predstarterom

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
daj se malo o cijenama raspiši..koliko kosta koncentrat za odojke,krmace itd..
hvala

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
o cjenama nebih , svatko ima drugačije , ja kupujem direktno , a u trgovinama koje prodaju smjese tu je skuplje...

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Pod kojim nazivima se kod nas prodaju mikofiksatori za mješanje u hranu za svinje? Trebat će mi uskoro. Dva jutra klipa spremljenih na tavan se lijepo počelo kvariti, a o bacanju u smeće nema govora!

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Da se nadovežem sam na sebe, postoji proizvod Likre koji se prodaje pod nazivom Likratox! Ako će nekome trebati proizvod je dostupan na našem tržištu!

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,166
Pod kojim nazivima se kod nas prodaju mikofiksatori za mješanje u hranu za svinje? Trebat će mi uskoro. Dva jutra klipa spremljenih na tavan se lijepo počelo kvariti, a o bacanju u smeće nema govora!

probaj vidjeti u mineral prometu detox

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Evo ovako sto se tice smjese za svinje ja ju kupujem u Madjarskoj jer je po cjeni duplo jeftinije nego kod nas a i smjesa je odlicna prasci rastu kao germa!!!
Eto ako netko zeli neka proba!!!!!

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Mato a gdje kupuješ, marka, mjesto, cijena?

Sent from my move 2 using Tapatalk 2

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
E sad marka neznam pise na madjarski.
cjena smjese je 95 kn 20kg a mjesa se 5/1 ja mjesam i vise!!!
Ja idem na granicni prelaz D.Miholjac.
sutra cu uslikat deklaraciju na kojoj detaljno pisu svi sastojci od kojih je smjesa nacinjena.
Kod nas ljudi masovno kupuju tu smjesu idu cak i sa auto-prikolicama po smjesu!!!

damirpolgar

Član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
465
Evo ovako sto se tice smjese za svinje ja ju kupujem u Madjarskoj jer je po cjeni duplo jeftinije nego kod nas a i smjesa je odlicna prasci rastu kao germa!!!
Eto ako netko zeli neka proba!!!!!

Ako rastu ko Germa=GMO?!

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Sojina sacma se uvozi u europuiz argentine i brazila te su oni i najveci izvoznici istog a sad dali se koristi za smjese za ishranu stoke vjerujem da da ne samo u madjarskoj nego u vecini europrkih zemalje ukljucujuci i hrvatsku!!!

damirpolgar

Član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
465
Zašto ne posijati svoju soju i ispržiti,ili još bolje -štoćni grašak-suh bez obrade?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Baš zato jer je zajebancija oko cijelog posla sa sojom a po pisanju drugih se ne ušpara nešto previše.

Sent from my move 2 using Tapatalk 2

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Soja je isplativa kultura relativno dobro se placa!!!
Ako ju przis onda vecinu sastojaka joj unistis ona se treba ekstrudirat a to kod nas kosta 1kn/kg.
Sto i nije jeftino!!

Najnoviji postovi

Na vrh