• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
1,006
A znam, veli tata da je osjetio miris i već se lagano pocelo dimit.
Prije sezone smo raspustili sve lance probali svaki valjak da li im lufta i nist se nije osjetilo, a eto ti ga sad nakon cca 100 bala odrađenih

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
1,006
S kakvom balirkom je to balirano da je tak lagana?
Moje su teške cca 300 kg sad dok je friško sijeno, kad odstoji koji mjesec onda je oko 270-280 kg. Vagao sam par puta po komadu, ali i cijeli šleper kad sam prodavao.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,701
bane1978 mi isto tako dok moramo jer su nam njive dosta daleko, moj stari je stručnjak za takve stvari,a vidim da i ti imaš smisla.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,462
Ma nije da mi je jako daleko,ali kad pod večer završim baliranje dok odem doma po prikolicu i vratim se prođe vrijeme i već je mrak,tako nabacam kolko stane,a drugi dan kad odem po ostatak jako se osjeti to što jhe odveženo jer nema potrebe visoko krcati,tako već dosta godina radim ,a tu nakrcam koliko i na frezu,već sam razradio tehniku i to je nakrcano za 15 min,jer je sve na nisko,odmah iz poda stavim na mjesto

Najnoviji postovi

Na vrh